UFC dumpte Mokaev na chantagepoging: 'details onthult' Nieuws
Nieuws

UFC dumpte Mokaev na chantagepoging: 'details onthult'

UFC dumpte Mokaev na chantagepoging: 'details onthult'

Muhammad Mokaev werd afgelopen weekend genadeloos op straat gezet door UFC baas Danan White. Na nu blijkt door een poging van de vechter om zijn contract te verbeteren door te onderhandelen met concurrent PFL. Dit blijkt uit informatie die naar buiten is gekomen.

Mokaev, die onlangs zijn ongeslagen status in de UFC verdedigde tegen Manel Kape, zag zijn contract na deze partij aflopen. Tot grote verbazing van velen werd bekendgemaakt dat de UFC geen nieuwe overeenkomst zou aanbieden. UFC-president Dana White liet weten dat Mokaev niet spannend genoeg was om in de organisatie te blijven.

Nu blijkt echter dat er meer aan de hand is. Volgens bronnen heeft Mokaev, voordat zijn laatste UFC-gevecht plaatsvond, al contact gezocht met de PFL om te informeren naar de financiële mogelijkheden. De UFC zou hier lucht van gekregen hebben en dit als de druppel hebben gezien die de emmer deed overlopen.

Mokaev dacht slim te zijn, maar maakte grote blunder

"Mokaev en zijn managementteam hebben geprobeerd te achterhalen wat de PFL zou betalen, voordat zijn laatste gevecht plaatsvond," aldus een bron. "De UFC kreeg hier lucht van en zag dit als de reden om hem niet opnieuw te contracteren. Daarom zei Dana ook dat de PFL een goede, ongeslagen vechter erbij krijgt."

Met deze informatie wordt duidelijk dat de breuk tussen Mokaev en de UFC niet alleen gebaseerd is op prestaties in de kooi, maar ook op zakelijke kwesties. Het blijft afwachten hoe Mokaev zijn carrière voortzet bij de PFL of een andere organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws