UFC-Eindbaas Khamzat Chimaev slaat influencer onderuit (video) Nieuws
Nieuws

UFC-Eindbaas Khamzat Chimaev slaat influencer onderuit (video)

UFC-Eindbaas Khamzat Chimaev slaat influencer onderuit (video)

MMA-vechter Khamzat Chimaev deelt pak slaag uit aan Russische influencer in een video die viraal gaat op social media.

In een tijdperk waarin gevechten tussen MMA-vechters en social media influencers steeds vaker voorkomen, blijft de winst altijd bij de MMA-vechters.

De laatste YouTuber die een pak slaag kreeg van een topvechter is de Russische influencer Mikhail Litvin (ook bekend als LITVIN). Hij kon niet voorkomen dat UFC-ster Khamzat Chimaev hem genadeloos te lijf ging, waardoor hij zich kermend van pijn op het canvas rolde.

Kan een influencer overleven tegen een MMA-vechter?

Met bijna 15 miljoen volgers op Instagram en 12 miljoen abonnees op YouTube, deelde Litvin de klappenregen die hij kreeg tijdens zijn "één minuut overlevingsuitdaging" met de hele wereld.

Chimaev leek zich enigszins in te houden met zijn stoten, maar richtte zich vooral op Litvins lichaam. Aan het einde van de clip krult Litvin zich ineen en grijpt hij naar zijn buik.

Topvechter Chimaev (30) is sinds oktober 2023 niet meer in actie gekomen, toen hij Kamaru Usman versloeg met een meerderheidsbeslissing. Hij stond gepland om het hoofdevent van UFC on ABC 6 tegen Robert Whittaker te vechten, maar moest zich vanwege gezondheidsproblemen terugtrekken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws