UFC Security grijpt in: zet Nurmagomedov na wedstrijd uit Arena Nieuws
Nieuws

UFC Security grijpt in: zet Nurmagomedov na wedstrijd uit Arena

UFC Security grijpt in: zet Nurmagomedov na wedstrijd uit Arena

Tijdens UFC 302 eerder vandaag werd Usman Nurmagomedov de neef van UFC legende Khabib Nurmagomedov uit de arena in New Jersey verwijderd. Hij was over de MMA kooi gesprongen om te vieren met Islam Makhachev na diens succesvolle titelverdediging.

Makhachev de regerend lichtgewicht kampioen behield zijn titel door Dustin Poirier in de vijfde ronde te overmeesteren met een submission. Deze dominante prestatie leverde hem niet alleen de overwinning op, maar ook een bonus van $100.000 voor 'performance of the night'.

Dominante overwinning Makhachev

Direct nadat de scheidsrechter het gevecht beëindigde, sprong Nurmagomedov die ringzijde zat over de hekken om zijn trainingsmaat en vriend te feliciteren. Usman zelf is de lichtgewichtkampioen bij Bellator MMA een directe concurrent van de UFC.

Enthousiasme van korte duur

Zijn enthousiasme was echter van korte duur. De security greep snel in en begeleidde hem uit de locatie. Volgens ooggetuigen werkte Nurmagomedov mee en verliet hij de arena zonder problemen. Hoewel Nurmagomedov's intenties goed waren, overtrad hij wel de veiligheidsprotocollen van de arena.

Hierdoor werd hij gedwongen het pand te verlaten. Dit incident deed echter niets af aan de overwinningsvreugde van Makhachev, die werd overrompeld door zijn team en cornermannen, waaronder ook Khabib Nurmagomedov, de bekende neef van Usman.

Makhachev bevestigt positie als topvechter

De overwinning van Makhachev betekende zijn eerste succesvolle titelverdediging en bevestigde zijn positie als een van de beste vechters ter wereld, ongeacht het gewicht. Hoewel het overdreven enthousiasme van Usman Nurmagomedov hem op een vroege exit kwam te staan, was het een kleine prijs om te betalen voor het meemaken van een historische nacht in de UFC.

De titelverdediging van Makhachev verstevigde zijn positie als een van de topsterren van de sport, en de avond zal herinnerd worden om de spannende actie en dramatische momenten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws