Nieuws

Bisping's schokkende UFC 305 voorspelling: 'Allemaal verliezers'

Michael Bisping de voormalige UFC ster en analist geeft in zijn laatste video zijn voorspellingen voor het aankomende UFC 305-evenement van morgen 18 augustus. En deze beloven niet veel goeds. Vooral de vechters uit het City Kickboxing team die voornamelijk afkomstig zijn uit Nieuw-Zeeland en Australië gaan volgens Bisping een zware avond tegemoet.

Bisping is van mening dat zowel Israel Adesanya net als Kai Kara-France, Dan Hooker en Tai Tuivasa allen hun gevechten zullen verliezen. Wat een zure appel zou zijn voor de teamgenoten.

Israel Adesanya versus Dricus Du Plessis voor de wraak

Bisping benadrukt de technische en mentale uitdagingen waar Israel Adesanya voor staat in zijn gevecht tegen Dricus Du Plessis. Hoewel Adesanya bekend staat om zijn buitengewone kickboks technieken en zijn vermogen om takedowns te weerstaan voorspelt Bisping dat Du Plessis een voordeel zal hebben.

Zodra het gevecht op de grond belandt. Du Plessis staat bekend om zijn agressieve stijl en uitstekende submissievaardigheden. Bisping gelooft dat deze elementen de doorslag zullen geven in dit gevecht.

Daarnaast bespreekt Bisping de potentieel negatieve impact op het moreel van het City Kickboxing team als meerdere teamleden hun gevechten verliezen, wat de druk op Adesanya nog verder zou kunnen verhogen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws