UFC-ster Alex Pereira gaat de boksring in: 'volgende uitdaging' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Alex Pereira gaat de boksring in: 'volgende uitdaging'

UFC-ster Alex Pereira gaat de boksring in: 'volgende uitdaging'

Alex Pereira, de machtige UFC-kampioen, is niet alleen klaar om zijn dominantie in de MMA voort te zetten. Hij wil ook de bokswereld veroveren. Dana White de grote man achter de UFC heeft bevestigd dat Pereira hoog op de lijst staat voor zijn nieuwe boksproject dat in 2025 van start gaat.

Voor Alex Pereira, een vechter met een achtergrond in kickboksen, is dit een logische volgende stap. De man heeft zware stoten in huis en is klaar om die ook in de boksring te laten gelden. “Ik ben klaar om op zwaargewicht te boksen,” zei Pereira vol vertrouwen.

Deze Braziliaanse krachtpatser weet dat hij kan meedraaien op het hoogste niveau. Hij is niet zomaar een vechter, hij is een voormalig Glory Kickbokser en expert in staand vechten. Als iemand de overstap naar boksen kan maken, dan is het Pereira wel.

Dana White, die al jaren speelt met het idee om in de bokswereld te stappen, ziet in Pereira dé perfecte kandidaat om zijn plannen werkelijkheid te maken. White zegt dat Pereira’s achtergrond in kickboksen en MMA hem een serieuze kans geeft om zich te meten met de grootste namen in de zwaargewichtklasse van het boksen.

Dana White's nieuwe missie: boksen hervormen

Dana White heeft het er vaak over gehad: hij wil de bokswereld opschudden. Hij vond de timing nooit helemaal goed, maar nu is het moment daar. Tijdens een persconferentie na een UFC-gevecht liet White weten dat zijn plannen voor 2025 vastliggen. “Ik heb een plan. We gaan zien hoe het werkt,” vertelde White vol vertrouwen.

Zijn idee om in het boksen te stappen is niet nieuw. Eerder had hij het al over Zuffa Boxing, een soort uitbreiding van de UFC naar de bokswereld. Toch bleef hij twijfelen, omdat hij vond dat de sport niet goed werd georganiseerd. Maar nu ziet hij kansen. “Televisiedeals zijn niet meer wat ze waren en er is zoveel meer wat ik kan doen,” zei White. En dat is precies waar hij voor gaat.

Pereira’s toekomst in de boksring

Voor Alex Pereira is dit meer dan alleen een nieuwe uitdaging. Het is zijn kans om te laten zien dat hij ook in het boksen kan heersen. Hij heeft de stoten, de techniek, en de mentaliteit om zich staande te houden tussen de zwaargewichtboksers. Pereira kijkt uit naar de uitdaging, en Dana White gelooft volledig in zijn potentieel.

De overstap van Pereira naar boksen is niet zomaar een kleine zijstap. Het is een grote sprong in een nieuwe wereld, maar voor een vechter als hij lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat hij ook hier succes boekt. Met Dana White aan het roer kan de bokswereld zich opmaken voor een frisse wind – en Pereira zou zomaar de storm kunnen zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws