Nieuws

UFC-ster Alex Pereira toont heftige beelden: 'Lijdensweg'

Alex Pereira heeft onlangs zijn UFC-lichtzwaargewichttitel succesvol verdedigd met een TKO-overwinning op Khalil Rountree in Salt Lake City. Maar voordat hij die overwinning kon behalen, moest hij door een intense gewichtsvermindering heen.

Het was urenlang zweten en afzien om het juiste gewicht te halen voor het titelgevecht.

Achter de schermen bij de gewichtscut

In een video die Pereira op zijn YouTube-kanaal deelde, zie je precies hoe zwaar de laatste dagen van zijn gewichtscut waren. Pereira, die eerder ook al UFC-middengewicht kampioen was, liet zien hoe hij afzwoegde om op tijd op gewicht te zijn.

Na de weging bouwde hij zijn gewicht snel weer op en woog bij aankomst in het Delta Center maar liefst 228,2 pond.

Gezichtsschildering en ontspanning op de dag van het gevecht

De video geeft ook een kijkje in hoe Pereira zich mentaal voorbereidt. Zo zie je hem zijn iconische gezichtsschildering aanbrengen vlak voor de staredown met Rountree. Ondanks alle spanning, blijft Pereira op de dag van het gevecht opvallend relaxed.

Hij kijkt zelfs hoe zijn teamgenoot, Cesar Almeida, zijn tweede UFC-overwinning binnensleept met een beslissingsoverwinning op Ihor Potieria. Het gevecht van zijn teamgenoot lijkt hem alleen maar meer te motiveren. Later in de video zie je hoe Pereira zijn overwinning viert na een geslaagde titelverdediging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws