UFC-ster BJ Penn slaat dochter's vriend knock-out: 'Handjes thuis' Nieuws
Nieuws

UFC-ster BJ Penn slaat dochter's vriend knock-out: 'Handjes thuis'

UFC-ster BJ Penn slaat dochter's vriend knock-out: 'Handjes thuis'

BJ Penn, voormalig UFC-kampioen en legendarisch MMA-vechter, heeft de vriend van zijn dochter knock-out geslagen. De reden? De man, Pete genaamd, had losse handjes en gebruikte geweld tegen Penn’s dochter. Dat was voor BJ een stap te ver.

Op Instagram deelde hij een foto van Pete, die duidelijk had moeten bekopen dat hij zijn handen niet thuis kon houden. Penn deelde er een pittige boodschap bij: “Dit is Pete… En Pete kwam erachter dat hij allergisch is voor het slaan van mijn dochter. Wees niet als Pete."

Het is geen geheim dat Penn over vechtkunsten beschikt, maar dit keer gebruikte hij ze om zijn gezin te beschermen. Hij liet er geen gras over groeien en maakte meteen duidelijk dat hij geen geweld tegen zijn dochter duldt. De post ging al snel viral en kreeg veel steun van fans.

BJ Penn spreekt zich uit tegen huiselijk geweld

Naast de harde actie tegen Pete, gebruikte BJ Penn de gelegenheid om iets belangrijks te bespreken: huiselijk geweld. Op zijn Instagram-pagina vertelde hij over hoe geweld vaak een aangeleerd gedrag is. Hij zei: “We moeten echt opletten hoe we onze kinderen opvoeden. Huiselijk geweld, vooral als een man een vrouw slaat, is vaak iets wat ze hebben geleerd.” Penn benadrukte dat, hoewel zijn ouders vaak ruzie hadden, hij nooit heeft gezien dat zijn vader een hand naar zijn moeder opstak.

Met deze woorden toonde hij dat hij verder keek dan alleen het incident. Hij riep mensen op om beter met elkaar om te gaan en om vooral geweld in relaties te voorkomen. “God zegene iedereen om het beste uit zichzelf te halen,” besloot hij zijn post, met een duidelijke boodschap van hoop en verzoening.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws