UFC-ster Conor McGregor dient ontslag in: 'Laat me vrij' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor dient ontslag in: 'Laat me vrij'

UFC-ster Conor McGregor dient ontslag in: 'Laat me vrij'

Conor McGregor de grote UFC-ster staat al geruime tijd aan de zijlijn en nu lijkt hij zijn ontslag bij de MMA-organisatie te hebben ingediend. Genezen van zijn gebroken scheenbeen wil hij vechten in de kooi waar Michael Chandler op hem wacht.

De Ier McGregor een van de grootste sterren in de UFC staat al geruime tijd aan de zijlijn na een blessure die zijn carrière tijdelijk tot stilstand bracht. Na volledig hersteld te zijn van zijn gebroken scheenbeen lijkt de Ierse topvechter nu vastberaden om terug te keren naar de kooi. Waar Michael Chandler op hem wacht.

Ondanks zijn herstelde gezondheid lijkt de binnenkant van de UFC-kooi onbereikbaar voor McGregor. Wat leidt tot groeiende frustraties bij de vechter.

In een recente sociale media-post deelde McGregor een nieuwe trainingsvideo en uitte hij zijn ongenoegen op Twitter. Hij sprak over zijn verlangen om 'bevrijd' te worden, een boodschap die door velen wordt opgevat als een ontslagaanvraag bij de UFC. Deze actie lijkt het begin van een nieuwe fase in McGregor’s carrière te markeren. Waarbij hij verder kijkt dan de octagon.

Nieuwe richting: McGregor's toekomst bij BKFC

McGregor heeft al plannen gemaakt voor zijn toekomst. En die lijken niet langer binnen de UFC te liggen. De Ier is sinds kort mede-eigenaar van de Bare Knuckle Fighting Championship BKFC. Dit is een organisatie in de Verenigde Staten die zich richt op blote vuist boksen. BKFC heeft de afgelopen jaren aanzienlijke groei doorgemaakt en McGregor heeft duidelijk aangegeven interesse te hebben om zelf de ring in te stappen voor een Bare Knuckle-gevecht.

Dit zou een dramatische wending betekenen in de carrière van McGregor. Die altijd een groot publiek heeft getrokken met zijn gevechten in de UFC. Zijn geplande gevecht met Michael Chandler lijkt nu echter in gevaar te komen. Vooral na de eerdere vertraging vanwege een gebroken teen. Met de onzekerheid rondom zijn toekomst in de UFC en zijn nieuwe rol binnen BKFC lijkt McGregor klaar voor een nieuwe uitdaging buiten de bekende octagon.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws