UFC-ster Khabib keihard aangepakt door Rusland! Rivaal McGregor reageert Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib keihard aangepakt door Rusland! Rivaal McGregor reageert

UFC-ster Khabib keihard aangepakt door Rusland! Rivaal McGregor reageert

Moskou, Rusland - De Russische mixed martial arts-ster Khabib Nurmagomedov bevindt zich in een penibele situatie. De belastingdienst heeft zijn bankrekeningen bevroren vanwege een onbetaalde schuld van 297 miljoen roebel, meldt Mash en REN TV.

Bovendien viel de Russische politie vorige week zijn sportschool binnen na de ontdekking dat een van de schutters bij een recente terreuraanval daar trainde.

Deze juridische problemen lijken Nurmagomedov's terugkeer naar Rusland voorlopig onmogelijk te maken. De voormalige UFC-kampioen zit al verstrikt in een web van beschuldigingen, waaronder belastingontduiking.

Bankrekeningen Khabib Nurmagomedov geblokkeerd door Russische autoriteiten!

Aartsrivaal Conor McGregor liet het er niet bij zitten en greep de kans om Nurmagomedov te kleineren. Op Twitter uitte de Ierse vechter zijn spot: "Khabib zit nu de hele dag op de wc van angst zijn behoeft te doen. Met recht een echte schijtert."

Deze reeks tegenslagen vormt een flinke domper voor Nurmagomedov, die zich op dit moment in de Verenigde Arabische Emiraten bevindt. Of hij de beschuldigingen kan weerleggen en zijn reputatie kan herstellen, is nog maar de vraag. De toekomst van de MMA-ster hangt nu af van de ontwikkelingen in de komende weken en maanden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws