Rico laat Iron Mike vechtvideo met Rigters zien: 'Ziet er niet sterk uit' Nieuws
Nieuws

Rico laat Iron Mike vechtvideo met Rigters zien: 'Ziet er niet sterk uit'

Rico laat Iron Mike vechtvideo met Rigters zien: 'Ziet er niet sterk uit'

Mike Tyson was afgelopen week in Amsterdam en daar liet Glory kampioen Rico Verhoeven de video van zijn laatste gevecht met Levi Rigters zien. En de bokslegende was onder de indruk van Levi Rigters spinning backfist die Verhoeven neerhaalde en bijna knock-out kreeg. Al had hij niet verwacht dat Rigters zoveel kracht in zich zou hebben.

Een trotste Rico Verhoeven vertelde Tyson hoe hij het gevecht had ervaren. "Ik vocht laatst in een toernooi tegen hem (Levi Rigters, red.), wow ik kreeg toch een klap ik was er wiebelig van", zei de Glory kampioen.

"Ik moet die video zien, laat het mij zien", zei Tyson die na het kijken flink onder de indruk was van Rigters. "Hij ziet er niet zo sterk uit, maar is duidelijk een jonge tijger met kracht." Verhoeven kon dat alleen maar beamen.

Rigters wordt gezien als de opvolger van deGlory kampioen die hem de prince of kickboxing noemt. Zelf zegt Rigters die ook nog even advies kreeg van Iron Mike, er nog niet klaar voor te zijn, deze stapt op 21 september de ring in tegen de terugkerende Antonio Plazibat tijdens Glory 95 in Kroatië.

Wie vecht er tegen Rico Verhoeven?

Dit gevecht tussen Plazibat en Rigters zou wel eens bepalend kunnen zijn voor wie er einde van het jaar tegen Rico Verhoeven vecht. Gehoopt werd op Jamal Ben Saddik maar of Glory deze binnen de organisatie houdt na de uitspraak van de rechter afgelopen vrijdag is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws