UFC-ster Khabib vraagt Trump om vrede in Gaza: 'oud-president reageert' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib vraagt Trump om vrede in Gaza: 'oud-president reageert'

UFC-ster Khabib vraagt Trump om vrede in Gaza: 'oud-president reageert'

Oud-president Donald Trump was afgelopen nacht aanwezig bij het UFC 302 evenement en verklaarde aan Khabib Nurmagomedov dat hij de bloedige oorlog in Gaza zou beëindigen.

Het publiek in het Prudential Center in Newark New Jersey gaf Trump een staande ovatie tijdens UFC 302 terwijl ze wachtten op de wedstrijd tussen Dustin Poirier en Islam Makhachev voor het UFC Lightweight Championship.

Khabib Nurmagomedov en Trump over de oorlog in Palestina

Tijdens een gesprek met Khabib Nurmagomedov, een Russische voormalig mixed martial artist, beloofde Trump: "We zullen het stoppen. Ik zal de oorlog stoppen," nadat Nurmagomedov zei: "Ik weet dat je de oorlog in Palestina zult stoppen."

De Israël-Hamas oorlog begon op 7 oktober. Sinds het begin van de oorlog zijn minstens 1.000 mensen in Israël omgekomen, terwijl meer dan 30.000 mensen in Palestina zijn overleden.

Trump en Dana White in de Arena

De voormalige president betrad de arena samen met UFC-president Dana White en begroette komiek Theo Von terwijl hij naar zijn stoel liep. Het publiek verwelkomde hem met daverend applaus en Trump schudde de handen van enkele fans.

Veroordeling van Trump en zijn reactie

Deze week werd de voormalige president veroordeeld voor 34 misdrijftellingen van het vervalsen van zakelijke gegevens. Het evenement van zaterdag was een van de eerste keren dat Trump openbaar werd gezien sinds het vonnis. Hij had zich schuldig verklaard aan alle aanklachten.

Trump noemde het proces "een schande".

“Dit was een oneerlijk proces door een bevooroordeelde rechter die corrupt was als een oneerlijk proces en schande. Het gaf ons geen locatieverandering. We stonden op vijf of zes procent in dit district, in dit gebied. Dit was een oneerlijke schandelijke rechtszaak.”

Hij vervolgde: “Het echte vonnis komt op 5 november door het volk.”

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws