UFC-ster McGregor deelt lowkicks uit tijdens voetbaluitje Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor deelt lowkicks uit tijdens voetbaluitje

UFC-ster McGregor deelt lowkicks uit tijdens voetbaluitje

UFC ster Conor McGregor liet deze week niet alleen zien goed te kunnen vechten maar ook nog eens een serieus balletje te kunnen trappen. Wel kon hij het niet laten zijn skills die hij normaal in de vechtkooi gebruikt uit te proberen op voetbalicoon Bukayo Saka.

Na Arsenal’s indrukwekkende 2-0 overwinning in de Champions League tegen hun tegenstander op dinsdagavond, verscheen een onverwachte gast op het veld van het Emirates Stadium. Conor McGregor, de UFC-icoon, liet zijn voetbalkunsten zien naast Declan Rice en Bukayo Saka, twee van Arsenal's grote sterren. De overwinning, mogelijk gemaakt door doelpunten van Kai Havertz en Saka, gaf de ploeg van Mikel Arteta een sterke start in het vernieuwde Champions League-format.

McGregor op het veld met Rice en Saka na de wedstrijd

Na de wedstrijd gingen Rice en Saka het veld op voor een informeel potje voetbal met niemand minder dan McGregor. De Ierse UFC-vechter, die bekendstaat om zijn explosieve vechtstijl, demonstreerde verrassend genoeg zijn nauwkeurige balcontrole op het voetbalveld. Hij deelde lichte, maar goed geplaatste passes uit naar de Arsenal-duo's, terwijl ze lachend enkele ontspannen momenten deelden na de intense wedstrijd.

McGregor deelt sportieve momenten, maar blijft buiten de kooi

Declan Rice plaatste na het potje een foto op sociale media, waarbij hij enthousiast schreef: “Grote overwinning en een plezier om je te ontmoeten, Conor!” Voor UFC-fans was McGregor’s optreden op het Arsenal-veld een nieuwe reminder van zijn afwezigheid in de Octagon. McGregor heeft sinds juli 2021 niet meer gevochten, toen hij verloor van Dustin Poirier tijdens UFC 264. Dit werd gevolgd door een zware beenblessure, wat zijn terugkeer in de kooi nog verder vertraagde.

McGregor’s terugkeer naar de Octagon nog onzeker

Hoewel McGregor onlangs een comeback geanticipeerd had tegen Michael Chandler, liep hij een nieuwe tegenslag op toen hij tijdens zijn training een teen brak. Deze verwonding heeft de langverwachte terugkeer opnieuw uitgesteld, waardoor fans nu speculeren dat hij pas in 2025 weer zal vechten.

Ondanks zijn constante aanwezigheid in de media en zijn diverse uitstapjes, waaronder acteerrollen in Hollywood en de aankoop van zijn eigen vechtpromotie, lijkt McGregor voorlopig ver weg van een daadwerkelijke terugkeer in de kooi. Fans merkten dit op met opmerkingen als: “Hij doet elke zijmissie behalve vechten,” en, “Het laatste jaar hebben we Conor alles zien doen, behalve de Octagon betreden.”

McGregor blijft trouw aan Manchester United, ondanks zijn cameo bij Arsenal

Hoewel McGregor duidelijk genoot van zijn moment op het veld met de Arsenal-sterren, blijft hij trouw aan zijn favoriete Premier League-club, Manchester United. De UFC-superster heeft altijd openlijk gesproken over zijn steun voor de club en zijn bewondering voor de Ierse voetballegendes die daar speelden.

In een interview met FIFA in 2021 deelde McGregor zijn liefde voor Manchester United, waarbij hij vertelde hoe hij als jonge speler al werd aangetrokken door de successen van de club. Hij sprak vol lof over de invloed van Denis Irwin en Roy Keane, en noemde vooral Sir Alex Ferguson als de manager die de club naar ongekende hoogtes bracht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws