🎥 UFC-ster McGregor doelwit huurmoordenaar: 'De klok tikt!' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-ster McGregor doelwit huurmoordenaar: 'De klok tikt!'

🎥 UFC-ster McGregor doelwit huurmoordenaar: 'De klok tikt!'

Conor McGregor is het doelwit van een huurmoordenaar als hij de wereld van Hitman 3 binnen stapt! De Ierse MMA-legende is te zien in een nieuwe missie genaamd The Disruptor waar spelers als Agent 47 de taak hebben om hem uit te schakelen.

In Hitman 3 kruip je in de huid van Agent 47 een huurmoordenaar die opdrachten uitvoert om belangrijke doelen te elimineren. Creativiteit is je grootste wapen in dit spionageavontuur. Je moet je doelwit observeren, het perfecte moment kiezen om toe te slaan en vervolgens geruisloos verdwijnen.

Een beruchte vechter met een duister verleden

De game bevat tientallen levels met diverse missies, waar je nieuwe uitrusting en vaardigheden kunt ontgrendelen. De missies spelen zich af op realistische locaties zoals Bangkok, Miami, New York en Marrakesh.

De ultieme uitdaging vormen de Elusive Target-missies, waar je een eenmalig kans hebt om een berucht doelwit te elimineren. En nu is Conor McGregor het nieuwste target!

conor mcgregor hitman 3

McGregor's laatste gevecht: Jij beslist de uitkomst

In deze missie is het jouw taak om McGregor uit te schakelen zodat een amateuristische MMA-vechter de overwinning kan behalen. "Je krijgt meerdere missies met toenemende moeilijkheidsgraad," aldus de beschrijving.

"Als je faalt, begin je opnieuw vanaf het eerste level en wordt het contract 12 uur lang geblokkeerd."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws