UFC-ster McGregor klaar voor nieuwe vete met Khabib: 'Dit wordt chaos' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor klaar voor nieuwe vete met Khabib: 'Dit wordt chaos'

UFC-ster McGregor klaar voor nieuwe vete met Khabib: 'Dit wordt chaos'

McGregor staat klaar om Paul Hughes te steunen in mogelijke titelstrijd tegen Usman Nurmagomedov. McGregor die nog altijd bekendstaat om zijn legendarische vete met Khabib Nurmagomedov heeft gereageerd op de oproep van zijn landgenoot Paul Hughes. Hughes die na een indrukwekkende overwinning op AJ McKee gisteravond bij PFL Bellator mikt op een titelgevecht tegen Usman Nurmagomedov.

Hughes vroeg McGregor om in zijn hoek te staan tijdens het gevecht. McGregor reageerde enthousiast, maar liet weten dat hij geen officiële cornerman zal zijn. Toch staat hij paraat voor het geval de spanning opnieuw hoog oploopt.

Hughes' grote overwinning op AJ McKee zet alles in beweging

Paul Hughes, een veelbelovende Ierse vechter, wist zich te bewijzen tijdens zijn PFL-debuut in Riyad. Tegen alle verwachtingen in versloeg hij voormalig Bellator-vedergewichtkampioen AJ McKee. Hij liet zien dat hij niet bang was voor McKee’s sterke worsteltechniek en bleef het hele gevecht druk uitoefenen. Hughes had McKee zelfs even op de grond aan het einde van de eerste ronde, wat de toon zette voor de rest van het gevecht.

Ondanks dat McKee zich herstelde in de tweede ronde, bleef Hughes strijden en won hij uiteindelijk op basis van een verdeelde beslissing. Het was een groot moment voor de Ier, die nu hoopt op een gevecht tegen de ongeslagen Bellator-lichtgewichtkampioen Usman Nurmagomedov. Hughes daagde hem na de wedstrijd direct uit en stelde voor dat Nurmagomedov naar Ierland komt, of dat hij zelf naar Dubai reist om de strijd aan te gaan.

Hughes vraagt McGregor om hem te begeleiden

Tijdens de persconferentie na het gevecht kwam Hughes met een opvallend verzoek: hij wil dat Conor McGregor in zijn hoek staat voor het titelgevecht tegen Nurmagomedov. “Conor, ik wil jou in mijn hoek voor dat gevecht, 100 procent. Hoe cool zou dat zijn?” vroeg Hughes vol enthousiasme. Hij wist dat McGregor’s aanwezigheid voor vuurwerk zou zorgen, vooral gezien de gespannen relatie tussen de Ier en de familie Nurmagomedov.

Hughes grapte dat er misschien wel extra beveiliging nodig zou zijn als McGregor betrokken zou zijn, gezien de beruchte geschiedenis tussen McGregor en Khabib Nurmagomedov. De confrontatie in 2018 tussen beide vechters mondde uit in een massale vechtpartij, zowel binnen als buiten de ring.

McGregor’s reactie: klaar voor actie, maar niet als cornerman

McGregor, die Hughes' overwinning op de voet volgde, deelde meteen zijn enthousiasme op sociale media. In een inmiddels verwijderde tweet feliciteerde hij Hughes en noemde hij het een "mega-overwinning". Toch gaf hij aan dat hij geen officiële cornerman zou worden, omdat hij vindt dat Hughes' team al geweldig werk heeft geleverd.

“Ik zal er 100 procent zijn om je te steunen, Paul. En als het losgaat, ben ik erbij voordat je 'de Nurmagomedovs zijn juice head inteelt ratten’ kunt zeggen,” grapte McGregor. Hij benadrukte dat Hughes' huidige team hem al fantastisch heeft begeleid, en dat ze hem zonder twijfel naar de overwinning kunnen helpen.

Het is typisch McGregor: scherp, humoristisch en altijd klaar voor actie. Hoewel hij niet fysiek in de hoek zal staan, heeft hij zijn volledige steun toegezegd. En als de spanningen tussen beide kampen weer oplopen, hoeven we niet te twijfelen: McGregor zal er zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws