UFC-ster McGregor kondigt zijn grote comeback aan: datum en tegenstander Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor kondigt zijn grote comeback aan: datum en tegenstander

UFC-ster McGregor kondigt zijn grote comeback aan: datum en tegenstander

Conor McGregor heeft het publiek weer eens verrast. Volgens hem staat er een groot gevecht op de planning voor 1 februari 2025, en zijn tegenstander? Niemand minder dan Dan Hooker. McGregor liet dit weten terwijl hij backstage rondliep bij een BKFC-evenement en even met Bloody Elbow sprak.

Wat opvallend is: de UFC en Dana White hebben er nog niks over gezegd. Dus hoewel McGregor er zeker van lijkt, moeten we nog maar afwachten of dit gevecht echt doorgaat.

Gevecht met Chandler eerder afgezegd

McGregor zou eigenlijk eerder dit jaar vechten tegen Michael Chandler tijdens UFC 303 op 29 juni. Maar die wedstrijd werd geannuleerd omdat McGregor op 13 juni zijn teen brak. Chandler is inmiddels doorgeschoven naar een nieuw gevecht tegen Charles Oliveira, en die twee nemen het tegen elkaar op tijdens UFC 309.

McGregor heeft sinds juli 2021 geen voet meer in de octagon gezet nadat hij zijn scheenbeen brak in zijn gevecht tegen Dustin Poirier. Het is dus een lange tijd geleden dat we de Ier in actie hebben gezien. Fans wachten vol spanning af of hij weer op zijn oude niveau kan terugkomen.

Dan Hooker komt van een recente overwinning

Dan Hooker, die volgens McGregor zijn volgende tegenstander zal zijn, zit in een goede flow. Hij won in augustus van dit jaar op punten van Mateusz Gamrot tijdens UFC 305. Hoewel er nog niks officieel bevestigd is, zorgt McGregor's aankondiging voor veel gespeculeer in de MMA-wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws