UFC-ster McGregor prijst beenloze MMA-vechter! 'Respect' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor prijst beenloze MMA-vechter! 'Respect'

UFC-ster McGregor prijst beenloze MMA-vechter! 'Respect'

Zion Clark de MMA-vechter zonder benen heeft er een nieuwe fan bij in UFC-vechter Conor McGregor. Clark kreeg een shout-out van de voormalige UFC-kampioen in twee divisies nadat hij afgelopen zaterdag zijn pro MMA-debuut had gewonnen.

In een reactie op een video van Clarks eerste gevecht prees McGregor Clark als een unieke strategische uitdaging en feliciteerde hij de 25-jarige uit Columbus, Ohio.

"Absoluut fascinerend om over het debuut van deze man te horen en het nu te zien", schreef McGregor op Twitter. “Fascinerend! Gefeliciteerd en zoveel respect voor die man Zion Clark! MMA is de beste sport! Kan niet trappen omdat hij een geaarde tegenstander is", vervolgde McGregor.

Respect

"De enige manier om hem te stoppen, is door [knock-out] eindstoten te ontwikkelen tijdens overgangen in worstelen. Zeer weinigen op de planeet bezitten deze vaardigheid." Clark bedankte McGregor voor zijn steun op Twitter. "Waardeer de liefde en het respect", schreef hij. “Dit is nog maar het begin voor mij (lees verder onder video).

Clark stond tegenover Eugene Murray, een valide 0-4 pro MMA-vechter, tijdens een Gladiator Challenge-evenement dat werd gehouden op stamland buiten San Diego, waar het gevecht niet onderworpen was aan de California State Athletic Commission. Hij won het gevecht na drie rondes. Murray zakte terug naar 0-5.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws