UFC-ster Ngannou scoort mega dikke filmrol: Bekijk de Trailer Nieuws
Nieuws

UFC-ster Ngannou scoort mega dikke filmrol: Bekijk de Trailer

UFC-ster Ngannou scoort mega dikke filmrol: Bekijk de Trailer

Francis Ngannou, voormalig UFC zwaargewicht kampioen, breidt zijn horizon verder uit buiten de octagon. De Kameroense krachtpatser heeft opnieuw een stap gezet in Hollywood, dit keer met een film geregisseerd door Zack Snyder.

UFC-ster Francis Ngannou zal te zien zijn in 'Rebel Moon – Part Two: The Scargiver', die beschikbaar is op Netflix. Bekend om zijn verwoestende knock-out kracht en imposante fysiek, verloopt Ngannou's overgang naar het witte doek naadloos. Zijn eerdere optreden in 'Fast & Furious 9' toonde zijn potentieel voor actie en zijn rol in 'Rebel Moon' verstevigde zijn status als rijzende ster in de entertainmentindustrie.

De Rol van Ngannou in 'Rebel Moon'

In het tweede deel van het sci-fi epos speelt 'The Predator' de rol van een formidabele gladiator, waarbij hij zijn fysieke kracht en schermaanwezigheid tentoonstelt. De film, met een sterrencast waaronder Charlie Hunnam, Ed Skrein, Sophia Boutella en Djimon Hounsou, is goed ontvangen door zowel het publiek als critici.

Ngannou's Toekomstige Projecten

Terwijl Ngannou's bokscarrière zich blijft ontwikkelen, voegt zijn groeiende acteercarrière een nieuwe dimensie toe aan zijn toch al indrukwekkende cv. Hij heeft onlangs een update gegeven over zijn langverwachte terugkeer naar MMA, met een mogelijke datum en tegenstander voor zijn debuut in de PFL.

Ngannou mikt op een terugkeer naar de kooi in oktober, waarbij Saoedi-Arabië als mogelijke locatie wordt genoemd. De exacte datum moet nog worden bevestigd, maar 19 oktober is een mogelijke optie. Voor zijn tegenstander heeft Ngannou interesse getoond in een gevecht met Renan Ferreira, de regerende PFL zwaargewicht kampioen.

Ngannou's Ambities en Verwachtingen

Ngannou heeft gezegd: "Ik zal tegen het einde van het jaar vechten. Dat is waar de PFL aan werkt [een gevecht in Saoedi-Arabië]. Oktober, ergens in oktober. Het is nog niet definitief, maar ze hadden het over 19 oktober.

Ik denk dat Renan Ferreira de man is, ik vertel mensen al bijna twee jaar over deze man. Zeer atletisch. Snelle handen, knieën, zeer atletisch. Ik denk dat het hij gaat worden."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws