UFC-ster Ngannou's MMA comeback: Krijgt echte sloper voorgeschoteld Nieuws
Nieuws

UFC-ster Ngannou's MMA comeback: Krijgt echte sloper voorgeschoteld

UFC-ster Ngannou's MMA comeback: Krijgt echte sloper voorgeschoteld

Francis Ngannou is al geruime tijd niet meer in de Mixed Martial Arts (MMA) kooi verschenen. De laatste tijd richtte hij zich op boksen. Zo nam hij het op tegen boksgigant Tyson Fury in een ontzettend spannende wedstrijd, gevolgd door een gevecht met Anthony Joshua.

Hoewel hij via knock-out verloor, valt niet te ontkennen dat hij sinds zijn vertrek uit de UFC de grootste financiële successen van zijn carrière heeft behaald.

Nu is alle aandacht gericht op zijn terugkeer naar de kooi met PFL. De algemene opinie is dat hij het op zal nemen tegen Renan Ferreira, die door velen wordt gezien als de zwaarste tegenstander die voor 'The Predator' beschikbaar is.

In een recent interview sprak Ferreira over het gevecht en wanneer we het kunnen verwachten zie video hieronder.

Ferreira is klaar voor Ngannou

"Ik ben al klaar voor dit gevecht sinds het gevecht met Bader voorbij was", vertelde Ferreira aan verslaggevers via een tolk backstage tijdens PFL 4 in 2024. "Ik heb met PFL om tafel gezeten, we hebben naar mijn contract gekeken, dat gesprek is voorbij. Dus op dit punt wachten we gewoon op een definitieve datum en dan gaan we van start."

"Ik zie Francis als een grote naam. Hij heeft veel bereikt en heeft veel grote namen op zijn cv staan", aldus Ferreira. "Ik denk dat een overwinning op hem mij naar de absolute top brengt."

"Francis is er op uit gegaan en heeft het tegen een specialist in het boksen opgenomen, dus dat kan hem niet worden verweten", zei Ferreira. "Het is een eervol verlies. Ik denk dat hij nu teruggaat naar zijn roots in MMA en alles in zich zal zetten om weer te winnen."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws