UFC-ster Paige VanZant wangklapt manwijf onderuit! 'Was echt leuk' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Paige VanZant wangklapt manwijf onderuit! 'Was echt leuk'

UFC-ster Paige VanZant wangklapt manwijf onderuit! 'Was echt leuk'

Las Vegas NV - Voormalig UFC-vechter Paige VanZant heeft haar debuut in de omstreden vechtsport Power Slap met succes afgerond. Tijdens Power Slap 8 afgelopen nacht wist VanZant Christine Wolmarans te verslaan met een unanieme jurybeslissing na drie rondes.

De wedstrijd tussen VanZant en Wolmarans was een opwindend duel, waarbij beide vechters harde klappen uitdeelden. VanZant landde echter de betere en schonere stoten wat haar de overwinning opleverde. De juryleden beoordeelden alle drie de rondes in het voordeel van VanZant die de afgelopen jaren alleen maar verloor in de vechtsport.

Een bijzonder moment in de wedstrijd was de krachtige klap die VanZant in de tweede ronde uitdeelde. Deze klap was zo hard dat Wolmarans even op haar knieën moest gaan. Dit was een kantelpunt in de wedstrijd en zorgde ervoor dat VanZant de controle overnam.

VanZant enthousiast over Power Slap ervaring

Na de wedstrijd was VanZant zichtbaar tevreden met haar prestatie. In een interview met Charly Arnolt gaf ze toe dat ze in eerste instantie had gehoopt haar tegenstander met de eerste klap knock-out te slaan, maar ze was blij met de overwinning en de ervaring.

"Dit was echt heel leuk," aldus VanZant. "Ik was verrast dat ik niet echt nerveus was. Het voelt echt ongelofelijk."

VanZant liet ook weten dat ze in de toekomst graag terug wil keren naar Power Slap. "Eerlijk gezegd is dit veel te leuk om te laten schieten," zei VanZant. "Dat was echt geweldig. Ik heb het jullie allemaal gezegd, ik ben een gangster."

Wat is Power Slap?

Power Slap is een opkomende 'vechtsport' waarbij deelnemers elkaar om beurten harde openhandklappen op het gezicht uitdelen. De sport heeft veel kritiek gekregen vanwege de gezondheidsrisico's en het gebrek aan sportiviteit.

  • Kritiek: Ernstige hersenschade mogelijk, geen sportiviteit of ethiek.
  • Voorstanders: Spannend, directe confrontatie, cultstatus op sociale media.
  • Toekomst onzeker: Mogelijk verdwijnt de sport, of ontwikkelt het zich verder.
  • Belangrijk: Wees op de hoogte van de risico's voordat je Power Slap beoefent of bekijkt.

Extra Power Slap informatie:

  • Oprichter: Dana White (UFC CEO)
  • Geen officiële regels of erkenning
  • Controverse en discussie over de toekomst
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws