Nieuws

UFC Ster Pereira verliest van Influencer iShowSpeed: 'Vechtbaas geschokt'

Alex Pereira de grote UFC-ster werd eruit geslagen door social media influencer iShowSpeed tijdens een boksmachine uitdaging. Iets wat niemand had verwacht door de killer reputatie van de Braziliaan.

Tijdens het recente Fanatics Fest gisteren vond een opmerkelijke gebeurtenis plaats die zowel de UFC-wereld als fans wereldwijd schokte. Alex Pereira, de meervoudig UFC-kampioen bekend om zijn onge毛venaarde stootkracht, leek zijn kroon als hardste stoter te verliezen aan een onverwachte uitdager de social media sensatie iShowSpeed.

Pereira, die eerder een hogere score behaalde dan voormalig zwaargewicht kampioen Francis Ngannou op de UFC Performance Institute's PowerKube, nam deel aan een test op een standaard boksbalmachine.

De Braziliaanse vechter, die de bijnaam "Po Atan" draagt vanwege zijn legendarische kracht, zette een indrukwekkende score van 907 neer. Maar wat daarna gebeurde, verbaasde velen. iShowSpeed, een populaire streamer die bekend staat om zijn atletische uitspattingen, nam dezelfde uitdaging aan en slaagde erin om een nog hogere score te behalen, namelijk 921. Fans en aanwezigen waren stomverbaasd over de prestaties van de magere 1,73 meter lange influencer, die erin slaagde om met precisie en kracht de machine te raken.

De Reactie van Dana White en iShowSpeed鈥檚 uitdaging

Na zijn onverwachte overwinning riep iShowSpeed UFC-president Dana White op om hem een kans te geven in de UFC. Ondanks zijn beperkte vechtervaring, waaronder wat lichte bokssparring en een berucht livestream-gevecht met YouTube-bokser KSI, drong Speed erop aan om Pereira als zijn eerste tegenstander te krijgen.

Dana White, zichtbaar verrast door de bravoure van Speed, waarschuwde hem echter tegen het uitdagen van Pereira, die bekend staat om zijn verwoestende knock-outkracht. White bood Speed in plaats daarvan een gevecht aan met Adin Ross, een andere influencer, maar Speed hield voet bij stuk en eiste Pereira.

De reactie van Dana White was veelzeggend: "Dat is een slecht idee, heb je hem gezien? Hij is hier, ik denk dat je van gedachten zult veranderen als je hem ziet." Ondanks deze waarschuwing leek iShowSpeed onverschrokken en verklaarde: "Ik ben klaar voor mijn debuut, bro." Hoewel zijn uitdaging werd gezien als meer een stunt dan een serieuze uitdaging, zette het toch vraagtekens bij de grens tussen entertainment en echte vechtsport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws