🎥 UFC Ster slaat elitesoldaat zwaar onderuit: 'Pak slaag' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC Ster slaat elitesoldaat zwaar onderuit: 'Pak slaag'

🎥 UFC Ster slaat elitesoldaat zwaar onderuit: 'Pak slaag'

Ex-UFC kampioen Sean Strickland maakt gehakt van voormalig Navy Seal die hem uitdaagde. Het lijkt erop dat voormalig UFC middengewicht kampioen Sean Strickland nu een 1-0 stand heeft tegen voormalig Navy Seals (speciale commando's van de Amerikaanse Marine).

Omdat Sean Strickland even buitenspel staat, heeft hij veel vrije tijd. Met die extra tijd besloot de voormalig UFC middengewicht kampioen te sparren met Mitch Aguiar. De voormalig Navy Seal heeft momenteel een 2-1 record in de cage en wilde graag de kans krijgen om met Strickland te sparren. De twee ontmoetten elkaar bij Xtreme Couture, en het liep niet goed af.

Video toont brute afstraffing

De video werd op social media geplaatst door voormalig UFC titeluitdager Jake Shields. In de video beukt Sean Strickland de voormalig Navy Seal alle kanten op. Hoewel er geen videobeelden waren van ronde één tot en met vier, was de vijfde ronde bijzonder zwaar voor Aguiar. In de video's die door Shields werden gepost, slaat Strickland Aguiar de hele tijd in elkaar.

Het is hoe dan ook onwaarschijnlijk dat deze video degene zal zijn die fans ervan weerhoudt om Sean Strickland uit te dagen. Sinds de opkomst van de middengewicht vechter naar topkandidaat in 2021, hebben velen, velen hem uitgedaagd voor een sparringssessie. Iedereen, van populaire streamer Sneako tot willekeurige fans op een besneeuwde berg, is afgeschud door Strickland.

Zware nederlaag

Strickland is sinds zijn rentree tegen Paulo Costa op UFC 302 vorige maand niet meer in de octagon gestapt. De partij was Sean Stricklands eerste sinds zijn nederlaag tegen Dricus du Plessis in januari, en hij domineerde grotendeels. De voormalig kampioen versloeg 'The Eraser' via punten naar een split-decision overwinning op de vechtavond.

Die overwinning geeft Sean Strickland vertrouwen dat hij bij zijn volgende verschijning in de octagon zal uitdagen voor UFC goud. De middengewicht titel wordt momenteel verdedigd in september, als Du Plessis het opneemt tegen de terugkerende Israel Adesanya. 'The Last Stylebender' zelf heeft niet meer gevochten sinds een nederlaag tegen Strickland vorig jaar in Australië.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws