UFC trapt vechter genadeloos op straat na arrestatie door politie Nieuws
Nieuws

UFC trapt vechter genadeloos op straat na arrestatie door politie

UFC trapt vechter genadeloos op straat na arrestatie door politie

Casey Kenney de beruchte MMA vechter is uit de UFC gezet na zijn arrestatie In Arizona eerder deze week. Casey die wegens zware mishandeling is opgepakt kan rekenen op geen genade van vechtbaas Dana White.

Veteraan Casey Kenney werd op 16 augustus gearresteerd door de politie in Phoenix vanwege een vermeend huiselijk geweldincident dat plaatsvond in de nacht van 21 juli.

De voormalige UFC-bantamgewicht-uitdager is vrijgelaten uit politiehechtenis, maar wordt nu geconfronteerd met een aanklacht voor een zwaar misdrijf voor ontvoering en een Class 4 misdrijf voor mishandeling/verstikking, naast vier andere aanklachten voor overtredingen.

Casey Kenney geconfronteerd met zware gevangenisstraf

Kenney werd op 16 augustus gearresteerd. Het misdrijf waar hij van beschuldigd wordt kan leiden tot een minimale gevangenisstraf van vier jaar en een maximum van 12.5 jaar. Een voorlopig verhoor in Kenney's zaak is momenteel gepland voor 26 augustus.

Kenney een voormalige Interim LFA Bantamgewicht Kampioen sloot zich in 2019 aan bij de UFC en behaalde achtereenvolgende overwinningen voordat hij een unanieme beslissing verloor van Merab Dvalishvili.

UFC verbreekt contract met Casey Kenney

De 33-jarige herstelde zich met een reeks van drie overwinningen. Maar verloor daarna met een verdeelde beslissing van de voormalige UFC Bantamgewicht Kampioen Dominick Cruz op UFC 259. Zijn laatste optreden in de Octagon was tijdens een gevecht met Song Yadong op UFC 265 in 2021. Welke hij verloor.

Kenney stond nog steeds vermeld op de UFC-vechterslijst ondanks zijn lange afwezigheid, maar na zijn arrestatie op woensdag meldt het rapport van MMA Fighting ook dat de bantamgewicht officieel is vrijgelaten uit zijn UFC-contract.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws