UFC Vechter vangt alligator met blote handen! 'Nieuwe laarzen' Nieuws
Nieuws

UFC Vechter vangt alligator met blote handen! 'Nieuwe laarzen'

UFC Vechter vangt alligator met blote handen! 'Nieuwe laarzen'

Arman Tsarukyan, een van de beste lichtgewicht vechters in de UFC, staat bekend om zijn vechtlust en harde graptechnieken. Onlangs liet hij zien dat die kwaliteiten ook buiten de octagon van pas kunnen komen. De vechter ving en dode een alligator met zijn blote handen.

Terwijl UFC lichtgewichtkampioen Islam Makhachev afgelopen zaterdag Dustin Poirier versloeg op UFC 302, zat Tsarukyan (die momenteel op een winstreak van vier gevechten staat) rustig toe langs de kant. Naar alle waarschijnlijkheid staat Tsarukyan nu zelf als volgende in de rij voor een titelgevecht tegen Makhachev.

Naast zijn harde trainingen in de sportschool geniet Tsarukyan, een natuurliefhebber die opgroeide in Armenië, ook van het leven in Florida. Tijdens een visreis in de Everglades in mei, beleefde Tsarukyan een wel heel bijzonder avontuur.

arman tsarukyan

Om zich voor te bereiden op het gevecht met Makhachev zal Tsarukyan zich vooral moeten richten op zijn worsteltechnieken. Maar toen er vorige maand in de Everglades ineens een alligator op zijn boot afkwam, zag Tsarukyan dit juist als een kans om zijn submission grappling skills te testen.

Alligator Laarzen voor Titelgevecht?

In een interview met The MMA Hour deed Tsarukyan onlangs een opvallend verhaal over zijn visreis in mei.

"Ik heb hem gewurgd," vertelde Tsarukyan. "Ik ving hem, trok hem uit het water, wurgde hem en gooide hem op mijn rug... Ik had een vergunning om de alligator te doden. We gooiden een haak in het water en moesten hem met z'n tweeën binnenhalen met één hengel...

"Hij was zo'n 23 tot 32 kilo. We hebben hem zonder aas of iets dergelijks gevangen... Bij andere dieren is het triest, maar alligators, dat is oké. Ze eten mensen. Rear-naked choke vanuit de achtermount."

Tsarukyan werd vervolgens gevraagd wat hij van plan was met de alligator na het incident.

"Laarzen," antwoordde Tsarukyan. "Ik ga ze dragen naar mijn titelgevecht. Alligatorlaarzen."

UFC Sterren Buiten de Octagon

Hoewel er vooralsnog geen beelden te vinden zijn van Tsarukyan die de alligator wurgt, plaatste hij wel een foto op Instagram waarop te zien is hoe hij het dier op zijn rug wegdraagt van de rivier. Bekijk de foto hier: [link naar Tsarukyan Instagram]

Tsarukyan is niet de enige UFC-ster die zijn vaardigheden buiten de UFC octagon inzet. Kevin Holland, die op UFC 302 Michał Oleksiejczuk versloeg, heeft in zijn woonplaats Houston al meerdere misdaden verijdeld, waaronder een schietpartij.

Tsarukyan's lef en vechtlust kwamen op een onverwachte manier naar voren op één van de gevaarlijkste plekken ter wereld. Binnenkort zal hij hopelijk laten zien dat hij diezelfde mentaliteit ook mee kan nemen naar zijn volgende gevecht in de octagon.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws