UFC-ster McGregor post foto vanuit ziekenhuis: Fans in rep en roer Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor post foto vanuit ziekenhuis: Fans in rep en roer

UFC-ster McGregor post foto vanuit ziekenhuis: Fans in rep en roer

Conor McGregor staat weer in het middelpunt van de aandacht in de wereld van Mixed Martial Arts (MMA). En met het posten van een foto op een behandel tafel in het ziekenhuis weet hij de aandacht te pakken. Vecht hij nou wel of niet op UFC 303.

Het was een onrustige week voor McGregor, die op het laatste moment alle geplande media-optredens annuleerde, waaronder een belangrijke persconferentie in zijn geboortestad Dublin, Ierland. Er werd geen verdere uitleg gegeven, behalve een vage verwijzing naar "onvoorziene omstandigheden buiten onze controle" van de Ierse vechter.

Fans vreesden meteen voor de afgelasting van de gevecht en berichten over een lichte blessure gingen rond. De zorgen namen toe toen bleek dat de UFC "voelsprieten" uitstak naar alternatieve opties voor het main event. Michael Chandler verliet zijn trainingskamp in Florida om terug te keren naar zijn huis in Nashville, Tennessee, en UFC-CEO Dana White weigerde direct op de kwestie in te gaan, maar kondigde in plaats daarvan gevechten aan voor een toekomstige kaart.

McGregor hint op blessure met cryptische foto

Het zag er de afgelopen dagen allemaal niet goed uit, maar er gloort hoop aan de horizon. Het laatste rapport is vol optimisme en met de bovenstaande post heeft McGregor zijn stilte doorbroken... op een cryptische manier. Er is geen onderschrift behalve een spierballen-emoji, maar McGregor zit met een brede glimlach en gespierd op wat lijkt op de behandeltafel van een fysiotherapeut of arts.

echt fans- waarvan sommigen duizenden euro's hebben uitgegeven aan tickets voor UFC 303 - verlangen een duidelijker bericht van de Ierse vechter. Bekijk hieronder enkele reacties:

"McGregor trekt zich niet terug uit gevecht! Hij zal er zijn, boeken maar!"

"Deze gast speelt met al onze emoties"

"Toptrollen. Geweldig!"

"Conor, gaat UFC 303 nou wel of niet door?!"

"Denkt deze gast dat hij de hoofdrolspeler is van de UFC?"

"Damn, hij weet hoe hij een gevecht moet promoten. Hij laat iedereen expres in paniek raken"

Is de UFC 303-saga voorbij? McGregor hint op fitheid met cryptische post

De gevechtswereld hield haar adem in toen Conor McGregor vorige week plotseling alle media-optredens rondom UFC 303 annuleerde. Geruchten over een blessure en een mogelijk afgelast gevecht gingen als een lopend vuur rond.

Nu lijkt het tij te keren. In een recente post op social media breekt McGregor zijn stilte, zij het op een cryptische manier. De foto toont een lachende McGregor, gespierd en wel, op wat lijkt op een behandeltafel. Het bijschrift? Enkel een spierballen-emoji.

Is dit een teken dat McGregor fit is en klaar is om te vechten? Fans speculeren volopig volop. Sommigen zien het als geruststellend nieuws, anderen verdenken McGregor ervan met hun emoties te spelen. Duidelijkheid zal hopelijk snel volgen. Eén ding is zeker: de spanning rondom UFC 303 is tot ongekende hoogte gestegen.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws