Nieuws

Vechtersbaas of bang? McGregor weigerde 5 keer topgevecht

Conor McGregor tegen Justin Gaethje? Het had kunnen gebeuren. Volgens Gaethje’s manager Ali Abdelaziz, was het McGregor zelf die het gevecht keer op keer afwees.

In een interview met Submission Radio onthulde Abdelaziz dat McGregor niet stond te springen om het op te nemen tegen Gaethje. Dit ondanks meerdere aanbiedingen.

McGregor wilde niet vechten door ruzie op social media

Abdelaziz liet weten dat McGregor minstens vijf keer een aanbod kreeg om tegen Gaethje te vechten, maar elke keer weigerde. "Laten we eerlijk zijn, Conor McGregor zal nooit... zal nooit... hij kreeg dit gevecht zeker vijf keer aangeboden," zei Abdelaziz.

De reden? Volgens hem wilde McGregor niets met Gaethje te maken hebben omdat Gaethje hem in het verleden negatief had aangesproken op Twitter en Instagram. “Hij wilde niet verliezen van ons team,” voegde Abdelaziz eraan toe.

Gaethje bevestigt: McGregor durfde het risico niet aan

Justin Gaethje vertelde een soortgelijk verhaal aan TMZ Sports. Hij beweerde dat het gevecht zelfs zes keer werd aangeboden en elke keer niet door McGregor werd geaccepteerd. Gaethje meende dat McGregor het risico niet durfde te nemen. "Hoe je van mij verliest, is niet de manier waarop je verliest en dan nog steeds Conor McGregor kunt blijven," zei Gaethje. Volgens hem zou een nederlaag tegen hem McGregor’s imago te veel schade toebrengen.

Online ruzies bepalen McGregor’s gevechten

Abdelaziz beweerde dat de UFC vechters aanraadt om niet in een online ruzie te belanden met McGregor als ze tegen hem willen vechten. "De afgelopen vijf, zes jaar hebben we Justin Gaethje zo vaak aangeboden," zei hij.

"Zelfs de UFC zei tegen me: ‘Laat hem met rust. Praat niet tegen hem. Hij houdt er niet van om tegen mensen te vechten die slecht over hem praten op internet.’"

Het gevecht met Khabib veranderde alles voor McGregor

De spanningen tussen McGregor en Abdelaziz’s vechters gaan terug naar de beruchte vete tussen McGregor en Khabib Nurmagomedov. Bij UFC 229 versloeg Khabib McGregor in de vierde ronde met een submission. Na het gevecht ontstond er een massale brawl tussen beide teams.

Volgens Abdelaziz heeft die nederlaag McGregor voor altijd veranderd. "Het is zes jaar geleden dat Conor zijn ziel verloor aan Khabib," zei Abdelaziz. "Khabib nam alles van hem af. Zijn mannelijkheid, zijn ziel. Hij is nooit meer dezelfde geweest."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws