🎥 Vechticonen Bob Sapp en Saenchai in chaos rolstoel bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

🎥 Vechticonen Bob Sapp en Saenchai in chaos rolstoel bokswedstrijd

🎥 Vechticonen Bob Sapp en Saenchai in chaos rolstoel bokswedstrijd

Het vechtsportevenement Full Metal Dojo staat bekend om zijn excentrieke evenementen en dit jaar overtroffen ze zichzelf ter ere van hun 10-jarig jubileum. Eén van de hoofdacts was een rolstoelbokswedstrijd!

Het Thaise vechtsportgala Full Metal Dojo, opgericht door de flamboyante promotor Jon Nutt, staat bekend om de combinatie van MMA-gevechten met een flinke dosis entertainment. Tijdens hun 10-jarig jubileumfeest lieten ze hun creativiteit opnieuw de vrije loop met een reeks opvallende match-ups.

Rolstoelboksen met kickbokslegende Saenchai en Bob Sapp als assistenten

Een van de absolute blikvangers was een rolstoelbokswedstrijd tussen transgendervechter Nong Rose en Genji Umeno. Kickbokslegende Saenchai en niemand minder dan de reusachtige Bob Sapp assisteerden de vechters door hen tijdens de wedstrijd te manoeuvreren.

Meer bizarre gevechten op de fight card

Naast het rolstoelboksen stonden er tal van andere opvallende gevechten op de fight card:

  • Een MMA-partij tussen Sam Alexander, verkleed als nep-Conor McGregor, tegen Poorya, die zich voordeed als Michael Chandler.
  • Blobtang, verkleed als Peter Griffin, in gevecht met een kip.
  • Een viermans-toernooi met wisselende regels in de eerste ronde. De winnaars vechten vervolgens een MMA-partij, terwijl de verliezers het tegen elkaar opnemen in blindfolded boxing (boksen met geblinddoekte ogen).
  • Optredens van SETUP worstelhelden Monomoth, Sunny Z en meer.
  • Uiteraard waren er ook ‘normale’ bok-, Muay Thai- en MMA-wedstrijden te zien.
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws