Vechticoon Alistair Overeem daagt heel Nederland uit Nieuws
Nieuws

Vechticoon Alistair Overeem daagt heel Nederland uit

Vechticoon Alistair Overeem daagt heel Nederland uit

Na jarenlang in de ring te hebben gestaan, heeft Alistair Overeem, de Nederlandse vechtsportlegende, zijn leven compleet omgegooid. Waar hij vroeger vooral bekendstond om zijn knock-outs en kracht, richt hij zich nu op iets heel anders: gezondheid.

Na zijn pensioen is Overeem een nieuwe missie begonnen, en dat is niet alleen om fit te blijven, maar vooral om anderen te helpen hetzelfde te doen. Hij wil mensen inspireren om gezonder te leven, en dat doet hij op een heel persoonlijke manier.

Overeem komt met wekelijkse uitdagingen voor een gezondere levensstijl

Alistair blijft niet stilzitten. Hij daagt zichzelf en zijn volgers elke week uit met nieuwe gezondheidsuitdagingen. Deze week gaat hij voor iets waar hij zelf baat bij heeft: krachtig ademwerk. En niet zomaar ademhalen, maar volgens de methode van de bekende Iceman, Wim Hof. Het idee? Je dag fris en energiek beginnen door simpelweg 30 keer diep adem te halen. Overeem legt uit dat het heel simpel werkt: adem diep in door je buik en borst, en laat het los. Herhaal dat 30 keer, en je zult merken dat je geest helderder wordt en je meer energie krijgt voor de rest van de dag.

Doe mee met de Iceman Hof methode en boost je ochtend

Overeem’s nieuwe uitdaging is er eentje die voor iedereen haalbaar is. Hij daagt je uit om je ochtend een boost te geven door elke dag die 30 diepe ademhalingen te doen. "Het helpt me focussen, het geeft me energie, en het maakt mijn hoofd lekker leeg," zegt Overeem. Hij nodigt zijn volgers uit om dit samen met hem te doen en zelf de voordelen te ervaren. Of je nu een topsporter bent of gewoon op zoek bent naar wat meer balans in je dag, deze techniek is een eenvoudige manier om krachtig te starten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws