Verbod! Jake Paul smokkelt zichzelf stiekem binnen bij UFC 306 event Nieuws
Nieuws

Verbod! Jake Paul smokkelt zichzelf stiekem binnen bij UFC 306 event

Verbod! Jake Paul smokkelt zichzelf stiekem binnen bij UFC 306 event

Jake Paul doet het weer. De beruchte YouTuber en bokser smokkelde zichzelf naar binnen bij UFC 306 in de gloednieuwe Sphere in Las Vegas. En waarom? Om zijn vriend Sean O'Malley aan te moedigen in een van zijn grootste gevechten. O'Malley moest zijn bantamgewichttitel verdedigen tegen Merab Dvalishvili, die uiteindelijk met de winst naar huis ging en zich de nieuwe kampioen mocht noemen.

Maar het was niet zomaar een bezoekje. Paul had eigenlijk helemaal niet naar binnen mogen gaan. UFC-baas Dana White had hem namelijk een paar jaar geleden verboden ooit nog een UFC-evenement bij te wonen. Toch liet Jake zich niet tegenhouden.

Jake Paul in vermomming de arena in

Hoe kreeg hij het voor elkaar om naar binnen te sneaken? Heel simpel: met een pruik en een nepbaard. Niemand herkende hem en zo stond hij toch maar mooi bij het spektakel in de Sphere. Voor Dana White moet dit een bittere pil zijn. Hij had duidelijk gemaakt dat Jake niet welkom was, maar die boodschap lijkt bij Paul de andere kant op te zijn gegaan.

Jake en Dana liggen al jaren in de clinch. Dana heeft hem ooit een levenslang verbod opgelegd nadat Jake keer op keer kritiek uitte op de UFC, vooral over hoe weinig vechters betaald krijgen. Toch houdt Paul vast aan zijn missie om verandering te brengen.

De vete tussen Jake Paul en Dana White blijft smeulen

Wat zit er achter die ruzie? Jake Paul heeft regelmatig uitgehaald naar de UFC vanwege de manier waarop ze hun vechters behandelen. Volgens hem krijgen ze veel te weinig betaald voor de risico's die ze nemen. Daarnaast vindt hij dat ze recht hebben op een verzekering en een pensioen. Dana White heeft echter altijd alles weggewuifd en Paul bespot.

Maar Jake laat zich niet zo makkelijk stoppen. Sterker nog, dit geheime bezoek aan UFC 306 is een duidelijk signaal: Paul gaat gewoon door met zijn kruistocht, met of zonder de goedkeuring van White.

En hoewel Sean O'Malley zijn titel verloor, lijkt Jake Paul voorlopig nog niet verslagen in zijn strijd tegen de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws