Verkrachtingszaak Conor McGregor: UFC reageert op beschuldigingen over topvechter Nieuws
Nieuws

Verkrachtingszaak Conor McGregor: UFC reageert op beschuldigingen over topvechter

Verkrachtingszaak Conor McGregor: UFC reageert op beschuldigingen over topvechter

De UFC, heeft een verklaring uitgegeven naar aanleiding van beschuldigingen van seksueel misbruik tegen Conor McGregor die naar verluidt een vrouw dwong tot orale seks eerder deze maand in Miami.

Volgens politieverklaringen werd het vermeende slachtoffer "gewelddadig" seksueel misbruikt in een herentoilet op 9 juni nadat de beveiliging van de arena de vrouw van haar vriendin had gescheiden en haar dwong naar het toilet te gaan waar McGregor en zijn beveiliger wachtten.

Naar verluidt stopte de Ier zijn handeling toen de vrouw zei dat ze moest plassen, maar dwong haar naar verluidt tot het verrichten van orale seks en probeerde haar daarna te sodomiseren nadat hij haar tegen de muur had geduwd. Naar aanleiding van het rapport, dat McGregor ontkende, heeft de UFC een verklaring uitgegeven waarin ze laten weten op de hoogte te zijn van de beschuldigingen tegen Conor McGregor.

McGregor beschuldigd van seksueel misbruik tijdens NBA Finals in Miami

"De organisatie is op de hoogte van de recente beschuldigingen met betrekking tot Conor McGregor en zal verdere details met betrekking tot het incident verzamelen. De UFC zal het juridische proces laten verlopen alvorens verdere verklaringen af te leggen", aldus de verklaring van de UFC.

Dit is niet de eerste keer dat McGregor in de problemen komt en wordt beschuldigd van seksueel misbruik of geweld. De afgelopen jaren kwam de Ier meerdere malen negatief in het nieuws. Mochten de bewering van de vrouw bewezen worden en niet onder het tapijt worden geschoven dan kan dit voor de Ier grote gevolgen hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws