Video Jamal Ben Saddik zegt alles: 'Geen andere keus' Nieuws
Nieuws

Video Jamal Ben Saddik zegt alles: 'Geen andere keus'

Video Jamal Ben Saddik zegt alles: 'Geen andere keus'

Jamal Ben Saddik is weer aan het trainen met zijn coach Said El Badaoui. De Marokkaanse topkickbokser die sinds kort uit de cel is na een kort verblijf lijkt zich ondanks alles voor te bereiden voor een comeback.

Het zat Ben Saddik de afgelopen maanden niet mee. Zo werd de kickbokser overgeslagen voor een deelname aan de zwaargewicht Grand Prix van maart. Raakte in het ziekenhuis voor een operatie aan teruggekeerde kanker en kwam in opspraak door een trap die hij richting Glory kampioen Rico Verhoeven uitdeelde maar miste.

Daarmee was de pech nog niet voorbij want tot overmaat van ramp kreeg Ben Saddik ook nog eens een veroordeling van 40 maanden voor zijn kiezen in België. Recentelijk kwam hij onder elektronisch toezicht vrij en moet volgens bronnen tot eind in augustus in België blijven.

Interesse bij Glory?

Dat houdt Ben Saddik niet tegen om te trainen en de fans zijn in ieder geval enthousiast zeker nu ook zijn coach El Badaoui weer betrokken is. "Weer fit worden en ons geven wat wij willen zien", reageert een fan die doelt op een gevecht tegen Verhoeven.

Hoe de toekomst er voor Ben Saddik bij Glory er uit ziet is niet bekend en is er geen andere keus dan te blijven trainen. Wel melden insiders dat er nog wel interesse zou zijn in de topatleet. Voorlopig geeft Ben Saddik niet op en blijft trainen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws