Nieuws

Video onthult 6 jaar later: 'Wat Khabib écht tegen McGregor zei'

Khabib Nurmagomedov stond bekend om zijn sportieve gedrag, maar nieuw vrijgegeven beelden werpen een ander licht op zijn gevecht met Conor McGregor bij UFC 229.

Nadat McGregor in oktober 2018 via een neck klem gedwongen werd op te geven, blijkt uit de beelden dat Nurmagomedov hem uitschold: "Bitch, I fucked you up! I fucked you up, bitch!" Het geluidsfragment start rond 11:35 min.

Verhitte woordenwisseling na overwinning

Deze beelden zijn onderdeel van de UFC-serie "Muted," waarin gevechten zonder commentaar worden getoond, met versterkte audio vanuit de octagon en de corners. De serie onthult vaak onverwachte momenten die tijdens de live-uitzending verloren gaan.

De vete tussen Nurmagomedov en McGregor was berucht om zijn persoonlijke aanvallen en vijandigheid. Deze nieuw ontdekte scheldwoorden geven aan dat de spanningen na de overwinning nog extreem hoog opliepen.

Oorlog met team McGregor

De beelden tonen overigens niet het moment dat Nurmagomedov zijn mondstuk naar McGregor's team gooide en over de octagon sprong om Dillon Danis aan te vallen, wat resulteerde in een massale vechtpartij.

Deze onthulling laat zien dat zelfs de meest beheerste vechters in de hitte van het moment hun emoties niet altijd kunnen bedwingen. Het voegt een nieuwe laag toe aan het verhaal van deze legendarische rivaliteit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws