Voormalig UFC-vechter Moraes kiest voor carrière bij politie! Nieuws
Nieuws

Voormalig UFC-vechter Moraes kiest voor carrière bij politie!

Voormalig UFC-vechter Moraes kiest voor carrière bij politie!

Marlon Moraes, voormalig titelcontender in de UFC bantamgewicht-divisie heeft zijn MMA-handschoenen definitief aan de wilgen gehangen en is onlangs beëdigd als politieagent in Davie Florida.

Minder dan een jaar na zijn afscheid uit de vechtsport is Moraes alweer aan een nieuw avontuur begonnen. De politie van Davie (Florida) kondigde onlangs op social media aan dat Moraes is toegelaten tot hun team nadat hij zijn opleiding succesvol heeft afgerond.

Na succesvolle MMA-carrière kiest Moraes voor maatschappelijke carrière

Moraes beslissing om van carrière te wisselen kwam kort na zijn laatste MMA-gevecht in juni 2022, waarin hij verloor van Gabriel Braga, die later dat jaar finalist werd in het PFL featherweight-toernooi.

Niet de enige: trend van MMA-vechters naar politie

Moraes is niet de enige voormalig MMA-vechter die kiest voor een carrière bij de politie. Zo studeerde zijn voormalige UFC-tegenstander Jimmie Rivera in januari 2023 af aan de politie-academie van New Jersey. Ook huidige UFC-vechters waaronder Renato Moicano hebben al interesse getoond in een carrière bij de politie na hun vechtcarrière.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws