Voorspellingen voor Paul vs. Danis en KSI vs. Fury gevechten: Voor het geld of echt boksen? Nieuws
Nieuws

Voorspellingen voor Paul vs. Danis en KSI vs. Fury gevechten: Voor het geld of echt boksen?

Voorspellingen voor Paul vs. Danis en KSI vs. Fury gevechten: Voor het geld of echt boksen?

Het Prime Card-evenement zou influencer-boksen naar een hoger niveau kunnen tillen, of het kan het begin zijn van de neergang ervan.

Terwijl er ongetwijfeld een groot deel van de fanbase van vechtsporten is dat het tweede deel van die verklaring als een wensdenken beschouwt, is het de moeite waard om de vraag te stellen: waar gaan de grootste namen in influencer-boksen naartoe na dit evenement?

Voor KSI en Logan Paul is het evenement van zaterdag in Manchester, Engeland, voornamelijk een excuus voor hen om hun Prime energy drink te promoten. Natuurlijk vinden ze het leuk om te vechten en zijn het oprecht competitieve mensen, maar wat er ook gebeurt in de gevechten van vanavond, ze verlaten de arena als winnaars met veel wisselgeld in hun zakken.

Logan Paul en KSI zijn zakkenvullers

Voor Tommy Fury en Dillon Danis is het een bonus. Fury heeft al de betere gehad van Jake Paul, de bekendste concurrent in deze rariteit van een rariteit, en alleen al het feit dat hij tegen KSI vecht is de kers op de taart. Danis heeft toch al geen geloofwaardigheid als vechter en hij heeft al het merendeel van de krantenkoppen gestolen in aanloop naar zijn eerste gevecht sinds 2019, dus wat kan Logan Paul hem eigenlijk aandoen?

Zou iemand verrast zijn als we nooit meer een van deze crossover-deelnemers een paar handschoenen zouden zien aantrekken, of als hun optredens in de ring nog zeldzamer werden na dit weekend? Het team van Misfits Boxing streeft ernaar om events zoals deze een jaarlijks evenement te maken. Laten we voor nu eens kijken naar de top-vier gevechten vandaag en proberen te achterhalen wie de meest vluchtige van de 'bragging rights' zal claimen.

Wat: Misfits Boxing: The Prime Card

Waar: Manchester Arena in Manchester, Engeland

KSI vs. Tommy Fury

KSI heeft goed werk geleverd om Misfits Boxing te helpen uitgroeien tot een ogenschijnlijk duurzaam merk voor vechtsporten, maar hij moest weten dat zodra Logan Paul en Dillon Danis waren geboekt om op dit evenement te vechten, dat dit alle andere gevechten zou overschaduwen. Dat, of KSI nam aan dat Danis, zoals de rest van ons, gewoon niet zou komen opdagen.

Iemand willen bevechten omdat ze de persoon hebben verslagen met wie je eigenlijk wilt vechten, is moeilijk te verkopen, en dat is precies waar we mee te maken hebben als KSI het opneemt tegen reality-tv-ster en competente bokser Tommy Fury. Ze hebben hun best gedaan om de boel op te stoken, maar de vijandigheid tussen KSI en Fury heeft nog geen tiende bereikt van de hitte die we zagen in de rivaliteit tussen Jake Paul en Fury.

Dus waar we eigenlijk naar uit kunnen kijken, is zes ronden matige bokswedstrijden, waarbij KSI niet echt een bedreiging vormt om Fury knock-out te slaan omdat hij niet echt weet wat hij doet, en Fury niet echt een bedreiging vormt om KSI knock-out te slaan omdat hij Tommy Fury is. KSI's atletisch vermogen en conditie zouden genoeg moeten zijn om hem naar de scorekaarten te brengen, maar dat is het vriendelijkste dat ik kan zeggen over zijn kansen.

Voorspelling: Fury wint op punten.

Logan Paul vs. Dillon Danis

Logan Paul kan roepen dat hij acht ronden met Floyd Mayweather heeft gebokst, zoveel hij wil, iedereen die dat demonstratiegevecht heeft gezien, zag het voor wat het was. Feitelijk ging Paul inderdaad de volle afstand, maar op geen enkel moment leek hij echt thuis te horen in de ring met Mayweather en als het gevecht beoordeeld zou zijn, zou het een duidelijke overwinning zijn geweest voor de bokslegende.

Gelukkig voor Paul, is dit slechts een zesronden gevecht, dus het opent de deur voor hem om wat risico's te nemen en vroeg te gaan voor de overwinning. Geen van deze jongens is een goede bokser en met zo weinig tijd om te werken, zijn er maar een paar momenten van significante aanval nodig om het gevecht te stelen. Het gevoel is dat dit op de een of andere manier zal eindigen in een gelijkspel, maar als we moeten beslissen...

Keuze: Danis wint van Logan Paul

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws