Logan Paul vs. Dillon Danis, KSI vs. Tommy Fury kijken: Starttijd en live stream Nieuws
Nieuws

Logan Paul vs. Dillon Danis, KSI vs. Tommy Fury kijken: Starttijd en live stream

Logan Paul vs. Dillon Danis, KSI vs. Tommy Fury kijken: Starttijd en live stream

De co-hoofdgevechten tussen Tommy Fury en KSI, plus Logan Paul en Dillon Danis, zullen plaatsvinden deze zaterdag (14 oktober) - hier leest u hoe u live kunt kijken.

Terug naar de ring! Tommy Fury zal het opnemen tegen Olajide Olayinka Williams "JJ" Olatunji, beter bekend als KSI, in een co-hoofdgevecht in de AO Arena in Manchester, Engeland, op zaterdag (14 oktober) en de uitzending op DAZN begint om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Deze zaterdag markeert Fury's eerste keer terug in de ring sinds zijn bokswedstrijd tegen de broer van Logan, Jake Paul, in februari. Fury won de wedstrijd met een beslissing in tweeën.

KSI vs. Tommy Fury: Wanneer & Waar te Kijken

De bokswedstrijd wordt live gestreamd op ESPN+ PPV voor $75,98, naast de kosten van je abonnement. Het ESPN+ lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor $10,99 per maand, maar je kunt op elk moment annuleren.

KSI VS. FURY: STREAM ESPN+ PPV Hoe laat begint het gevecht?

Het gevecht staat gepland voor 22:50 uur. De voorprogramma gevechten beginnen om 20:00 uur op ESPN+. Je kunt de ESPN+ app downloaden om te streamen op je laptop, telefoon of tv en andere compatibele apparaten.

De gevechten KSI vs. Tommy Fury en Paul vs. Dillon zullen ook beschikbaar zijn op Dazn ($54,99, plus de abonnementskosten van $19,99 per maand). Dazn biedt een Money Saver-plan waarmee je slechts $1 betaalt voor de eerste maand wanneer je je abonneert voor een termijn van 12 maanden. Er is ook een Flexibel Pass-optie om $10 te betalen voor de eerste maand en een jaarplan.

Logan Paul vs. Dillon Danis: Wanneer & Waar te Kijken

Je kunt streamen via de DAZN app via Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Amazon Fire Stick, iPhone, iPad, Androids, Roku, Xbox, Playstation en meer.

De live dekking van DAZN begint met de KSI vs. Tommy Fury: Celebrity Countdown Show om 09:00 uur ET. Boksfans kunnen ook de officiële documentaire bekijken: KSI vs. Tommy Fury & Logan Paul vs. Dillon Danis op het platform.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws