Wanhopige UFC-Ster Mokaev doet UFC niet te weigeren aanbod Nieuws
Nieuws

Wanhopige UFC-Ster Mokaev doet UFC niet te weigeren aanbod

Wanhopige UFC-Ster Mokaev doet UFC niet te weigeren aanbod

Muhammad Mokaev de inmiddels jonge en veelbelovende UFC-vechter heeft in een opvallende move aangeboden om gratis te vechten om zijn contract te behouden.

De Dagestani, die onlangs werd ontslagen door de UFC ondanks een indrukwekkende winstreeks, is vastbesloten om terug te keren naar de organisatie.

Mokaev schokt UFC met wanhopig gebaar

Na een onverwachte ontslag, waarin Mokaev zijn onbegrip uitte over de beslissing, heeft de jonge vechter een drastische stap gezet. Hij bood aan om alle kosten voor zijn verblijf en het gevecht zelf te dragen, in de hoop om zo zijn plek bij de UFC terug te winnen.

Hoewel Mokaev zich bewust is van het onprofessionele karakter van zijn aanbod, benadrukt hij de emotionele impact van zijn ontslag. Hij is vastberaden om zijn carrière bij de UFC voort te zetten en is bereid alles op te geven om deze kans te krijgen.

De UFC heeft tot nu toe niet gereageerd op het opvallende aanbod van Mokaev. De toekomst van de jonge vechter blijft vooralsnog onzeker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws