Wreed: Mokaev kan nergens meer vechten na UFC ontslag Nieuws
Nieuws

Wreed: Mokaev kan nergens meer vechten na UFC ontslag

Wreed: Mokaev kan nergens meer vechten na UFC ontslag

De problemen voor de jonge ex UFC-vechter Muhammad Mokaev lijken zich op te stapelen. Na zijn onverwachte ontslag bij de UFC heeft nu ook de Professional Fighters League PFL aangegeven geen interesse te hebben in de controversiële vechter. UFC Baas Dana White stelde voor dat Mokaev daar maar moest gaan vechten.

Mokaev die bekend staat om zijn opvallende vechtstijl en soms controversiële gedrag werd eerder deze maand ontslagen door de UFC. Naar verluidt probeerde hij de UFC onder druk te zetten in de onderhandelingen door te beweren ook met PFL in onderhandeling te zijn. Ondanks zijn indrukwekkende record van zeven overwinningen zonder nederlaag zagen de UFC-bazen geen toekomst voor de jonge Brit in de organisatie.

De PFL die op zoek is naar nieuwe talenten voor haar seizoenstoernooi lijkt nu ook geen interesse te hebben in Mokaev. Mede omdat deze gelogen had tegen de UFC. Volgens PFL-president Ray Sefo is de vechter ‘moeilijk om mee samen te werken’.

Mokaev zelf heeft zijn teleurstelling over het besluit van de UFC geuit en heeft aangegeven dat zijn droom nog altijd is om UFC-kampioen te worden. Het lijkt erop dat de jonge vechter voor een grote uitdaging staat om zijn carrière voort te zetten op het hoogste niveau.

Mokaev op zoek naar nieuwe werkgever

De situatie rondom Muhammad Mokaev is een wake-up call voor jonge vechters. Hoewel talent belangrijk is, blijkt ook gedrag een grote rol te spelen in de wereld van de MMA. Mokaev zal moeten werken aan zijn imago en gedrag om zijn kansen op een nieuwe contract te vergroten.

Het blijft afwachten welke organisatie bereid is om een kans te wagen op de controversiële maar talentvolle vechter. Een feit is wel dat organisaties van betekenis zoals PFL die ook Bellator bezit geen optie meer zullen zijn.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws