"Zet je geluid uit!" Jutta Leerdam gilllend voor de TV om Jake Paul Nieuws
Nieuws

"Zet je geluid uit!" Jutta Leerdam gilllend voor de TV om Jake Paul

"Zet je geluid uit!" Jutta Leerdam gilllend voor de TV om Jake Paul

Zondagochten beleefde Jutta Leerdam spannende momenten toen ze samen met haar zussen Merel en Beaudine toekeek hoe haar vriend Jake Paul in Florida de ring betrad tegen Mike Perry. De sfeer zat er goed in bij de Leerdam-zussen, die hun vocale steun voor Paul niet schuilden.

Op Instagram deelde Leerdam beelden van de meeslepende wedstrijd, inclusief de waarschuwing "Zet je geluid uit" voor haar gillende aanmoedigingen.

Paul domineert Perry met knockdowns en behaalt TKO-overwinning

Het gevecht tussen Paul en Perry kende een duidelijke dominantie van Paul. Al in de eerste ronde wist hij Perry met een knock-down naar het canvas te sturen. Perry toonde echter hart en moed door op te staan en verder te vechten. De onvermoeibare Paul bleef echter de druk opvoeren en deelde rake klappen uit. In de zesde ronde ging Perry opnieuw neer, en deze keer besloot de dokter om de wedstrijd te stoppen vanwege Perry's zichtbare kwetsbaarheid. Paul behaalde hiermee een overtuigende TKO-overwinning.

 Leerdam viert overwinning van haar vriend vanuit Nederland

Leerdam, die zich momenteel in Nederland voorbereidt op het nieuwe schaatsseizoen, kon helaas niet bij haar vriend in Florida zijn om hem live aan te moedigen. De afgelopen zomer bracht ze echter veel tijd door in Puerto Rico, waar Paul trainde voor zijn gevechten. Na afloop van de wedstrijd nam Paul de microfoon en richtte hij zich tot Leerdam: "Jutta, ik hou van je, Jutta. Ik weet dat je kijkt." Ook zijn aankomende tegenstander Mike Tyson en MMA-vechter Alex Pereira kregen aandacht van Paul.

Familie en vrienden vieren succes van Paul

Naast Leerdam waren ook andere familieleden en vrienden aanwezig om Paul te steunen. Broer Logan Paul was samen met zijn zwangere vriendin Nina Agdal in de kleedkamer en kwam na afloop van de wedstrijd het podium op. Ook Leerdam's schoonmoeder was te zien op het podium om te delen in de vreugde van Paul's overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws