Zoon kickboksicoon Nieky Holzken maakt prof-boks debuut: 'logische stap' Nieuws
Nieuws

Zoon kickboksicoon Nieky Holzken maakt prof-boks debuut: 'logische stap'

Zoon kickboksicoon Nieky Holzken maakt prof-boks debuut: 'logische stap'

Geraldo Holzken, zoon van kickbokslegende Nieky Holzken, zal op 22 december zijn debuut maken als professionele bokser. Dit gebeurt tijdens het Boxing Influencers-evenement van Melvin Manhoef. Hoewel Geraldo al succesvol is in het kickboksen, heeft hij zijn zinnen nu gezet op het professioneel boksen.

De naam van zijn tegenstander is nog niet bekendgemaakt, maar de aankomende weken wordt dit verwacht. Voor de jongere Holzken is dit een enorme kans om zijn talent in het boksen te laten zien.

Nieky Holzken met een een jeugdige Geraldo

Holzken’s motivatie om te boksen

Geraldo heeft veel geleerd van zijn vader, Nieky Holzken, die als bokser en kickbokser een enorme reputatie heeft opgebouwd. “De passie voor de sport zit diep in onze familie,” vertelt Geraldo. Hij kijkt enorm uit naar deze uitdaging en hoopt indruk te maken op de bokswereld met zijn debuut.

Met zijn mix van kickboks- en bokservaring belooft Geraldo een unieke stijl in de ring te brengen. Voor zijn fans wordt het een spannende avond.

Vader Nieky is blij met het debuut van zijn zoon en zal met Sjef Weber trainer coach en schoonvader Geraldo bij staan in zijn trainingen voor het event.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws