Zorgwekkende beelden! UFC-ster McGregor’s gedrag roept vragen op Nieuws
Nieuws

Zorgwekkende beelden! UFC-ster McGregor’s gedrag roept vragen op

Zorgwekkende beelden! UFC-ster McGregor’s gedrag roept vragen op

Conor McGregor's gedrag doet wenkbrauwen fronsen. Het lijkt de laatste tijd steeds vaker mis te gaan met Conor McGregor. Dana White had eerder laten doorschemeren dat er nieuws zou komen over zijn volgende gevecht, maar dat bleef uit. In plaats daarvan werd bekend dat Michael Chandler in november tegen Charles Oliveira zal vechten. En McGregor? Die leek meer bezig te zijn met vage en onduidelijke plannen, zoals een cross-promotiegevecht waar niemand echt een touw aan vast kon knopen.

Zaterdag was hij weer te zien bij de Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), waar hij mede-eigenaar van is. Maar in plaats van de spotlight op zijn zakelijke successen te richten, deed hij opnieuw van zich spreken op een manier die velen verontrust. Terwijl hij met journalisten praatte, viel zijn vreemde gedrag meteen op. Voor fans is het een beeld dat ze inmiddels helaas vaker hebben gezien, en het werpt opnieuw de vraag op: wat is er aan de hand met Conor McGregor?

Zitten drugs zoals cocaïne of speed achter McGregor's gedrag?

Wat er precies speelt met McGregor blijft onduidelijk, maar het speculeren is in volle gang. Veel fans en experts denken nu dat zijn rare gedrag veroorzaakt kan worden door drugs. In een video van het BKFC-evenement ziet hij er stijf en hyper uit, alsof hij vol energie zit die hij niet kwijt kan. Dat gedrag past volgens sommige experts bij het gebruik van stimulerende middelen zoals cocaïne of speed.

Het is ook niet de eerste keer dat hij zo overkomt. Tijdens de promotie van de Amazon-film RoadHouse, waarin hij samen met Jake Gyllenhaal speelt, leek hij er ook niet helemaal bij. Maar in deze nieuwe beelden is het misschien nog erger. Dit begint langzaam een patroon te worden, en mensen vragen zich af of drugs misschien een rol spelen. Het blijft natuurlijk speculatie, maar je kunt dit soort dingen niet blijven negeren.

Fans maken zich zorgen, en experts zeggen dat McGregor’s hyperactieve gedrag overeenkomt met wat ze vaak zien bij mensen die stimulantia gebruiken. Dana White hield zich stil over een aankondiging voor McGregor, en misschien begrijpen we nu waarom.

Loopt Conor McGregor’s carrière op zijn laatste benen?

Het is triest om te zien hoe een sportlegende als Conor McGregor, die ooit de koning van de MMA was, langzaam lijkt af te glijden. Mensen trekken nu al vergelijkingen met Ronaldinho, de voetballegende die ook langzaam in de schaduw verdween door te veel afleiding buiten het veld. McGregor heeft natuurlijk zijn zakelijk succes en zijn miljoenen, maar als het gaat om vechten lijkt hij de motivatie kwijt.

Zelfs als hij de laatste twee gevechten uit zijn huidige contract nog doet, is het maar de vraag of hij nog iemand zal imponeren. Zijn discipline lijkt ver te zoeken, en als er echt drugs in het spel zijn, maakt dat zijn situatie alleen maar ingewikkelder. Fans houden hun hart vast, want de vraag is niet meer alleen of McGregor ooit nog de oude wordt, maar of hij zijn carrière überhaupt nog kan redden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws