K-1 kickbokser Istrate loopt boos de ring uit tijdens wedstrijd (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

K-1 kickbokser Istrate loopt boos de ring uit tijdens wedstrijd (video)

Claudio Istrate had niet bepaald zijn avond vandaag tijdens de K-1 Wereld GP 2024 Oost-Europa Kwalificatietoernooi Kwartfinalein Sarajevo. Na een pak slaag van de Nederlands-Marokkaanse Nidal Bchiri liep Istrate boos de ring uit toen er een extra ronde gevochten moest worden. Hiermee het einde van zijn kickboks carrière inleidende.

Het gevecht tussen Claudio Istrate en Nidal Bchiri liep niet zo af als de fans hadden gehoopt. Na drie rondes kwam het tot een gelijkspel. Toen de jury aankondigde dat er een vierde extra ronde moest komen liep Istrate boos de ring uit, stapte buiten in een auto en koos het hazepad.

De bekende kickboks commentator Michael Schiavello die in het succes dagen van de K-1 ook al de wedstrijden versloeg wist niet hoe hij het had."Dit is nog nooit gebeurt in de geschiedenis van K-1. Een vechter die de ring uitloopt om een extra ronde te ontlopen", zei Michael Schiavello.

Doordat Claudio Istrate de ring en zelfs de arena uit vluchtte geeft hij zijn deelname op aan hdt Grand Prix toernooi en kan wellicht zijn loopbaan bij de K-1 orgainsatie wel gedag zeggen. Nidal Bchiri gaat door in het toernooi en won de partij.