Nieuws

🎥 Adrenaline hoogtepunt: BKFC debuteert in Marbella Spanje

Op 12 oktober 2024 zal Marbella, een stad die bekend staat om haar schoonheid en elegantie, het decor zijn van een van de meest brute gevechten in de vechtsportwereld: BKFC67.

Het evenement, georganiseerd door UFC-ster Conor McGregor en Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), markeert het Europese debuut van de organisatie en belooft een nacht te worden gevuld met adrenaline, bloed en titelgevechten.

Drie wereldtitels op het spel tijdens BKFC67 in Marbella Arena

Het hoogtepunt van de avond zijn drie wereldtitelgevechten die de beste vechters in de BKFC-wereld tegenover elkaar zetten. In het hoofdgevecht zal Franco Tenaglia het opnemen tegen Tony “Loco” Soto voor de BKFC Lightweight World Title. Tenaglia, bekend om zijn precisie en calculerende stijl, staat tegenover Soto, een agressieve en onvoorspelbare kracht in de ring.

Daarnaast zal Austin Trout, voormalig wereldkampioen boksen, zijn BKFC weltergewichttitel verdedigen tegen de opkomende ster Rico Franco. Trout, die onlangs de nummer één BKFC-vechter Luis Palomino versloeg, staat voor een nieuwe uitdaging in Franco, een vechter die gedijt op chaos en geweld.

De derde titelstrijd van de avond zal gaan tussen David “Redneck” Mundell en de gevaarlijke Danny Christie voor de BKFC Middleweight World Title. Mundell, bekend om zijn uithoudingsvermogen en taaiheid, zal alles op alles moeten zetten om zijn titel te behouden tegen de hongerige Christie.

Conor McGregor’s Greenback Records brengt een muzikale explosie naar BKFC67

Naast de spectaculaire gevechten zal BKFC67 ook een groots entertainmentaspect hebben, mede mogelijk gemaakt door Greenback Records van Conor McGregor. Het evenement zal muzikaal ondersteund worden door optredens van wereldsterren als Xzibit, Kodak Black, Dizzee Rascal en Offica, met DJ’s als Belters Only en Ferreck Dawn die voor extra energie zorgen tijdens het weekend. Dit maakt het evenement niet alleen een vechtsportfestijn, maar ook een muzikale beleving van wereldklasse.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws