Alistair Overeem en Elon Musk over Genderidentiteit: 'Hij is ook geen zij' Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem en Elon Musk over Genderidentiteit: 'Hij is ook geen zij'

Alistair Overeem en Elon Musk over Genderidentiteit: 'Hij is ook geen zij'

Vorige week haalde Alistair Overeem de krantenkoppen met zijn controversiële uitspraken over de genderidentiteit van zijn dochter Storm.

Storm identificeert zichzelf als een hij in plaats van een zij, maar Overeem weigert dit te accepteren. Hij beschuldigt sociale media en de 'woke cultuur' voor haar overtuigingen.

Elon Musk deelt vergelijkbare ervaringen

Niet alleen Overeem staat voor deze uitdaging. Ook Elon Musk, de oprichter van Tesla, heeft te maken met een kind dat zich identificeert met een ander geslacht dan waarmee het geboren is.

Musk's zoon Xavier ziet zichzelf als een hij in plaats van een zij, en Musk deelt vergelijkbare opvattingen met Overeem, wat betreft de impact van genderidentiteit.

Reacties uit de gemeenschap

Overeem en Musk krijgen veel bijval voor hun standpunten. Critici wijzen echter op de schade die genderideologie volgens hen aanricht aan kinderen en gezinnen. "Het is hartverscheurend om te zien hoe Elon Musk spreekt over het verlies van zijn zoon Xavier aan de Gender Transition Cult. Zijn zoon is nu dood," aldus een commentaar.

Anderen benadrukken de negatieve effecten van genderideologie op het welzijn van kinderen en het voortbestaan van gezinnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws