Alistair Overeem's mening schokt fans: 'Gevecht niet aangaan' Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem's mening schokt fans: 'Gevecht niet aangaan'

Alistair Overeem's mening schokt fans: 'Gevecht niet aangaan'

Alistair Overeem, de voormalige UFC-ster, heeft zijn mening gegeven over het mogelijke gevecht tussen Jon Jones en Stipe Miocic. Volgens Overeem is Miocic te lang inactief geweest en zou hij niet de volgende tegenstander van Jones moeten zijn.

In een recent interview in de JAXXON-podcast met ‘Rampage’ Jackson, deelde Overeem zijn gedachten over wie de beste keuze zou zijn voor Jones’ volgende gevecht.

Aspinall als waardige tegenstander

Overeem stelde voor dat Tom Aspinall een betere keuze zou zijn als tegenstander voor Jon Jones. Hij zei: “Aspinall is degene die tegen Jon Jones zou moeten vechten. Stipe heeft zich al jaren niet meer in de ring laten zien. Het is onduidelijk hoe hij momenteel presteert.

Wie zou winnen in een gevecht tussen Jones en Aspinall? Ik denk dat Jon dat zou doen. Ook een gevecht tussen Jones en Ngannou zou interessant zijn.”

Jones' Actieve Status versus Miocic's inactiviteit

Overeem ging verder in op zijn standpunt door te benadrukken dat Stipe te lang inactief is geweest. Hij vroeg zich af wat Miocic in de tussentijd heeft gedaan en of hij überhaupt nog traint.

“Stipe heeft zich al te lang niet meer laten zien in de ring. Ik weet niet wat hij in de tussentijd heeft gedaan. Als hij kampjes heeft gehad, heeft hij zeker vooruitgang geboekt."

Wel focus maar niet vechten

Als hij dat niet heeft gedaan, dan was hij met iets anders bezig. Misschien heeft hij de focus, maar hij vecht niet. Aan de andere kant vecht Jones wel, niet vaak, maar hij vecht.”

Jones heeft in de afgelopen vier jaar slechts één keer gevochten, tegen Ciryl Gane, waarbij Gane zonder noemenswaardige tegenstand verloor. De strijd tussen Jones en Miocic gaat echter niet alleen om de titel; het is ook een gevecht tussen twee vechters met een rijke erfenis.

Hoewel Aspinall een veelbelovende vechter is, heeft hij nog niet het gewicht van een Miocic of Jones. Zijn tijd zal komen, maar eerst moeten Miocic en Jones hun zaken afhandelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws