Badr Hari furieus: 'Politieagent moet achter tralies!' Nieuws
Nieuws

Badr Hari furieus: 'Politieagent moet achter tralies!'

Badr Hari furieus: 'Politieagent moet achter tralies!'

Badr Hari en andere prominente vechtsporters laten hun afschuw blijken over een video waar een man zwaar mishandeld wordt door de Politie. De man wordt tegen het hoofd geschopt op het vliegveld van Manchester.

Reacties van onder andere Badr Hari die vindt dat de agent in kwestie de gevangenis in moet voor zijn daad krijgen veel steun. Ook de Britse bokskampioen Amir Khan spreekt zijn afschuw uit: "Dit is misselijk makend, twee jonge Aziatische jongens die zwaar worden mishandeld door de politie.

De beelden liegen er niet om. Een politieagent met een taser heeft een man, die op de grond lag met zijn gezicht naar beneden, geschopt en gestampt op zijn hoofd op Manchester Airport. Dit incident werd gefilmd en is breed gedeeld op sociale media. Naar aanleiding van het incident is de betreffende agent "verwijderd van operationele taken", maar niet geschorst.

De politie reageerde op meldingen van een aanval in Terminal 2, waarbij drie agenten gewond raakten. Vier mannen zijn gearresteerd in verband met het incident. De Greater Manchester Police (GMP) heeft een vrijwillige melding van hun politieoptreden gedaan bij het Independent Office of Police Conduct (IOPC) voor verder onderzoek.

Badr Hari furieus: 'Politieagent moet achter tralies!'
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws