Boksicoon Mike Tyson helpt Turkije naar EK-Kwartfinale: 'Magisch moment' Nieuws
Nieuws

Boksicoon Mike Tyson helpt Turkije naar EK-Kwartfinale: 'Magisch moment'

Boksicoon Mike Tyson helpt Turkije naar EK-Kwartfinale: 'Magisch moment'

Bokslegende Mike Tyson gaf gisteren zijn steun aan het Turkse nationale voetbalelftal voor hun cruciale wedstrijd tegen Oostenrijk op het EK 2024. De Turken wisten al in de eerste minuut te scoren! Volgens veel fans brachten de bokshandschoenen die Iron Mike speciaal signeerde en schonk aan het. Turkse team voor geluk.

Voormalig bokswereldkampioen Mike Tyson, bekend om zijn indrukwekkende carrière, liet tijdens een evenement in Berlijn weten te hopen dat het Turkse nationale elftal, ook wel de "Halve maan-sterren" genoemd, zou winnen.

Tyson steunt de halve maan-sterren

Tijdens het evenement kreeg Tyson speciaal ontworpen bokshandschoenen gepresenteerd, versierd met de Turkse vlag en embleem. Deze blijk van waardering erkende hem als een vriend van Turkije. Tyson ondertekende de handschoenen zelf.

Zakenman Vahap Oğuz Arslan, die al jaren met Tyson samenwerkt aan verschillende projecten, benadrukte hun hechte band en lopende initiatieven. "We werken al geruime tijd nauw samen met Mike Tyson. We hebben veel respect voor hem, en Mike heeft een warm hart voor Turken," aldus Arslan.

Tyson wenst Turkse overwinning

Tyson toonde zich dankbaar voor het gebaar en kondigde aan dat hij de gesigneerde handschoenen doneerde aan het Turkse nationale team. Tevens wenste hij het team succes tegen Oostenrijk. Hij prees hun recente prestatie door na jaren weer uit de groepsfase te komen.

Tot de jonge voetballers gericht, benadrukte Tyson de historische kans die voor hen lag en moedigde hij hen aan om te vechten voor de overwinning.

Turkse overwinning en p naar de kwartfinale

Met de ambitie om hun succes van 2008 te evenaren, gingen de Crescent-Stars gisteren op jacht naar een plek in de kwartfinale van het EK 2024, toen ze het opnamen tegen Oostenrijk in de achtste finales.

De Turken versloegen Oostenrijk met een 2-1 overwinning en zullen het op zaterdag opnemen tegen het Nederlandse nationale elftal, dat Roemenië met een overtuigende 3-0 versloeg. Of de magische handschoenen ook tegen Nederland zullen helpen, is nog maar de vraag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws