Boksicoon Usyk klaar voor onverwachte carrièreswitch: 'Met 1 hand op z'n rug' Nieuws
Nieuws

Boksicoon Usyk klaar voor onverwachte carrièreswitch: 'Met 1 hand op z'n rug'

Boksicoon Usyk klaar voor onverwachte carrièreswitch: 'Met 1 hand op z'n rug'

De coach van Oleksandr Usyk sluit niet uit dat de ongeslagen bokser na zijn rematch met Tyson Fury een verrassende carrièreswitch overweegt. Usyk versloeg Fury eerder dit jaar in een legendarisch gevecht en staat nu op het punt om hun rivaliteit te beslechten in een tweede confrontatie.

Na de lucratieve rematch met Fury zal Usyk (36) volgens zijn coach Sergey Lapin overwegen wat de toekomst brengt. In een interview met Betway onthult Lapin enkele onverwachte mogelijkheden voor de Oekraïense bokser.

Boksen, MMA of blote vuisten?

"Hij heeft bewezen de beste van zijn generatie te zijn," aldus Lapin. "Zodra hij klaar is met Fury, zal Oleksandr zijn opties overwegen. Misschien betekent dat weer zakken in gewicht.

Of wellicht ligt er een wildcard optie op tafel, of dat nou in de boksring is, de MMA kooi of zelfs Conor McGregor's Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC)."

Usyk vs. Jones: De strijd om de beste vechter ter wereld?

"Kun je je voorstellen dat Usyk en Jon Jones vechten om te bewijzen wie de beste is ter wereld?" vervolgt Lapin. "Of misschien een derde gevecht met Anthony Joshua, maar dan in de MMA kooi? Of wellicht Jake Paul op cruisergewicht, al zou Usyk dan wel met één hand op zijn rug moeten vechten om het eerlijk te houden."

De uitspraken van Lapin lijken vooral bedoeld om de hype rondom Usyk te versterken. Toch laat het zien dat de ongeslagen bokser openstaat voor nieuwe uitdagingen na zijn gevecht met Fury.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws