Bokslegende Mike Tyson opent winkel in Amsterdam: 'Mooiste stad' Nieuws
Nieuws

Bokslegende Mike Tyson opent winkel in Amsterdam: 'Mooiste stad'

Bokslegende Mike Tyson opent winkel in Amsterdam: 'Mooiste stad'

Bokslegende Mike Tyson (57) heeft vandaag zijn eigen winkel geopend in de Amsterdamse 9 Straatjes. De winkel, genaamd Tyson Brandstore 2.0, verkoopt merchandise zoals petjes, hoodies en bokshandschoenen.

Tijdens de opening van de winkel sprak Tyson ook over zijn liefde voor cannabis. "Cannabis maakt me een beter persoon," aldus Tyson. "Het maakt me kalmer en minder agressief. Zonder te blowen ben ik angstiger." De oud-wereldkampioen beweert dat hij dankzij cannabis minder gekke dingen heeft gedaan in zijn leven.

Tyson: fan van cannabis

Tyson gebruikte cannabis al tijdens zijn bokscarrière. Om te voorkomen dat hij bij dopingcontroles positief testte, gebruikte hij een neppenis met schone urine. Tegenwoordig verdient hij geld met zijn eigen lijn cannabisproducten, die echter niet in zijn Amsterdamse winkel verkocht mogen worden vanwege de regels rond import van drugs.

Geen commentaar op gevecht met Jake Paul

Over zijn gevecht met Jake Paul, dat vanwege een maagzweer van Tyson is uitgesteld, wilde Tyson niet veel kwijt. De nieuwe datum voor het gevecht wordt volgende week bekendgemaakt.

Glory Kampioen Rico Verhoeven deed de winkel ook even aan om Mike Tyson te bezoeken.

Bokslegende Mike Tyson opent winkel in Amsterdam: 'Mooiste stad'

Tyson: "Amsterdam is geweldig"

Tyson is een groot fan van Amsterdam. Hij bezocht de stad al vaak om legaal te roken, wat in de VS toen nog illegaal was. "Ik vind Amsterdam geweldig," aldus Tyson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws