Chingiz Allazov neemt afscheid van ONE Championship: 'Tot ziens' Nieuws
Nieuws

Chingiz Allazov neemt afscheid van ONE Championship: 'Tot ziens'

Chingiz Allazov neemt afscheid van ONE Championship: 'Tot ziens'

De wereld van het kickboksen heeft een schokgolf ervaren, want het lijkt erop dat Chingiz Allazov officieel afscheid heeft genomen van ONE Championship. De atleet deelde vandaag een duidelijke boodschap op zijn Instagram-account.

Allazov beschrijft zijn reis in de vechtsport als een onophoudelijke zoektocht naar perfectie. "Vanaf de eerste dag dat ik de vechtsportschool betrad, stelde ik mezelf het doel om de beste ter wereld te worden in deze sport. Elke dag werkte ik hard om dat te bereiken," schreef hij. Deze woorden onderstrepen zijn toewijding aan de sport en de lange weg die hij heeft afgelegd om aan de top te komen.

Van Begin tot Wereldtitel: Allazov's reis naar de top

Zijn deelname aan constante toernooien, het aangaan van moeilijke tegenstanders en het behalen van nieuwe overwinningen brachten hem steeds dichter bij zijn droom. In 2021 maakte hij de overstap naar ONE Championship, een promotie die de sterkste vechters ter wereld in alle gewichtsklassen samenbrengt.

chingiz allazov

Allazov benadrukt hoe zwaar het pad naar de top was, maar zijn vastberadenheid leidde uiteindelijk tot het bereiken van zijn hoofddoel: het winnen van de organisatie's titelriem en het bereiken van de nummer één positie in de wereldranglijst P4P in 2023.

Dankwoord aan ONE Championship

In zijn post uitte Allazov zijn dankbaarheid tegenover ONE Championship en Chatri Sityodtong, de oprichter van de promotie. "Ik wil de ONE Championship-promotie en Chatri bedanken voor de kans om in de ring te staan met de sterkste kickboksers op de planeet," schreef hij. Hij benadrukte dat ONE Championship vandaag de dag de beste vechtpromotie is en dat hij trots is dat hij zijn kracht in deze ring heeft kunnen bewijzen.

Met de woorden "Nu is het een ander stadium in mijn leven. Tot snel," liet Allazov zijn volgers weten dat hij klaar is voor een nieuwe fase in zijn carrière, hoewel hij niet specifiek aangaf wat die volgende stap zou zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws