UFC-ster McGregor beschuldigt oud-rivaal van fraude! 'Provocatie' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor beschuldigt oud-rivaal van fraude! 'Provocatie'

UFC-ster McGregor beschuldigt oud-rivaal van fraude! 'Provocatie'

De relatie tussen UFC-sterren Conor McGregor en Dustin Poirier is opnieuw verslechterd. McGregor beschuldigt Poiriers foundation, The Good Fight Foundation, van fraude.

Poirier verloor in juli zijn gevecht om de lichtgewicht titel aan Islam Makhachev. Na dit gevecht veilde hij zijn complete vecht-outfit, met de opbrengst naar zijn foundation. Deze foundation helpt jongeren in Louisiana met schoolspullen en andere benodigdheden.

De winnende bieding op de vecht-outfit viel echter door. Poirier onthulde vervolgens dat Khabib Nurmagomedov, een voormalig rivaal van zowel McGregor als Poirier, bereid was een nieuw bod te doen.

conor mcgregor

McGregor grijpt zijn kans om te provoceren 

McGregor, die een slechte relatie heeft met Nurmagomedov en Poirier, zag dit als een uitgelezen kans om beide vechters te provoceren. Hij beschuldigde Poiriers foundation van fraude, zonder dat daar bewijs voor is.

Poirier heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen van McGregor. Momenteel is er geen enkel bewijs dat de foundation van Poirier onrechtmatig handelt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws