Conor McGregor staat voor zware uitdaging: 'Hard tegen hard' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor staat voor zware uitdaging: 'Hard tegen hard'

Conor McGregor staat voor zware uitdaging: 'Hard tegen hard'

Tyler Goodjohn, ook bekend als "The Tornado" en een prominent figuur in het bareknuckle boksen, heeft Conor McGregor uitgedaagd voor een blote vuisten gevecht. Nadat McGregor die aandelen kocht in de Amrekiaanse Bare Kncuckle organisatie BKFC en aankondigde daar zelf ook te willen vechten, ziet Goodjohn mogelijkheden.

Hij daagt McGregor dan ook uit om te bewijzen dat zijn bokstechniek, die hij als "basis" bestempelt, voldoende is om in deze brute discipline te overleven.

Waarom McGregor zich zorgen moet maken

Goodjohn waarschuwt dat bareknuckle boksen geen grap is en dat McGregor ernstig gewond zou kunnen raken in een dergelijk gevecht. Goodjohn, die zijn vertrouwen put uit zijn ervaring en prestaties in het bareknuckle circuit, suggereert dat McGregor’s prestaties in de boksring, zoals zijn gevecht tegen Mayweather, slechts een schijnvertoning waren.

Meerdere uitdagingen voor McGregor en Lobov

Naast McGregor heeft Goodjohn ook Artem Lobov en Paulie Malignaggi uitgedaagd. Hoewel hij erkent dat Malignaggi een bekwame bokser is met een wereldtitel op zijn naam, denkt Goodjohn dat hij zelfs deze voormalig kampioen zou kunnen verslaan in een blote vuisten gevecht.

Goodjohn is een controversieel figuur. Zo ging hij in de porno industrie en speelde zelf de hoofdrol in een aantal films. Dit om volgens eigen zeggen de Coronapandemie financeel te overleven om dat er geen gevecht werden toegestaan.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws